O tânără a fugit de la domiciliu pentru că nu a fost lăsată să se mărite

Ancuta Hariga
Ancuta Hariga

O tânără este căutată de poliţişti după ce a fost dată dispărută de la domiciliu. Claudia Ancuţa Hariga, este născută pe 7 martie 1985, în comuna Ungureni, judeţul Botoşani.  Tânăra voia să se mărite, însă părinţii nu au lăsat-o aşa că a fugit de acasă.

Motiv urmărire: La data de 7 iulie 2012, orele 1000, Secția de Poliție Rurală nr. 9 Săveni a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către Hariga Cristian de 30 ani din satul Borzesti, comuna Ungureni, judeţul Botoșani, despre faptul că în ziua de 6 iulie 2012, orele 1200, sora acestuia pe nume Hariga Claudia-Ancuța, în vârstă de 27 ani, din satul Borzesti, comuna Ungureni, jud Botoșani, persoană cu dizabilităţi, a plecat de la domiciliul părinților, fară acordul acestora şi nu a revenit acasă până în prezent.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că femeia a mai plecat în trecut de la domiciliu, iar în ultimele zile a avut mai multe discuții în contradictoriu cu mama sa, pe motiv că aceasta nu este de acord ca ea să se căsătorească, amenințând că va pleca de acasă şi nu se mai va întoarce.

La plecare nu avea asupra sa acte de identitate sau telefon mobil.

 Semnalmente : înălţime – 1,60 m, greutate – 50 kg, atletică, faţa rotundă, gura  mare, buze groase, ochi căprui, păr şaten lung până la nivelul umerilor și prins în coadă.

Semne particulare : dantura puternic cariată în partea din față.

Imbrăcămintea la data dispariţiei: pantaloni scurți de culoare neagră, tricou cu mâneci scurte, de culoare albastră, având dungi albe pe orizontală în partea din față, încălțată cu şlapi din cauciuc, de culoare albastră.

Oricine poate furniza relaţii cu privire la această femeie, este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *