Aspiranţii la parlamentare din PNL Botoşani au de trecut o testare: Să obţină 70% din voturi la referendum, pe colegii

Florin TurcanuPreşedintele PNL Botoşani a stabilit un target pentru aspiranţii la un fotoliu de parlamentar, la alegerile din toamnă. Florin Ţurcanu spune că, dacă PNL-iştii aflaţi în cărţi pentru parlamentare nu vor obţine 70% la referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu pe colegiul de care răspund, nu vor mai fi susţinuţi pentru Parlament. Este vorba de Verginel Gireadă-posibil candidat la parlamentare pe Colegiul Săveni, Costel Şoptică-candidat pe Colegiul Darabani şi Viorel Grigoraş, candidat pe Colegiul Dorohoi.

Mă refer la toţi colegii mei cărora le-am dat o şansă să candideze. Dacă nu obţin 70% la referendum… la revedere!. Şi prezenţă la vot cel mult 5% mai puţin decât la locale. Ei sunt pe colegiile Săveni, Darabani, Dorohoi şi vom vedea pentru Flămânzi şi Botoşani. Le voi cere şi PSD-iştilor acelaşi luru. Acum este testul lor. Eu am dat testul şi am luat 102.000 voturi„, a spus Ţurcanu.

Acesta a declarat că urmează ca în cursul acestei săptămâni să aibă o şedinţă cu reprezentanţii PSD pentru a stabili de comun acord asupra acestui aspect.

2 thoughts on “Aspiranţii la parlamentare din PNL Botoşani au de trecut o testare: Să obţină 70% din voturi la referendum, pe colegii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *