Preşedintele CJ despre vameşi şi poliţişti de frontieră: Am solicitat personal la organele statului să-i urmărească pas cu pas

Florin Turcanu, presedintele CJ
Florin Turcanu, presedintele CJ

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, se ia de vameşi şi poliţişti de frontieră. Acesta susţine că are destule semnale cum că oamenii simpli sunt „alergaţi” de vameşi pentru că nu primesc atenţii, iar adevăraţii contrabandişiti sunt trecuţi cu vederea.

Ţurcanu spune că un prim pas pentru intrarea în normalitate şi legalitate va fi schimbarea conducerii Poliţiei de Frontieră din Botoşani, dar şi la unele puncte vamale din judeţ. El a adăugat că personal a solicitat monitorizarea de la nivel central a activităţii vămilor şi punctelor de frontieră din judeţ. 

Traficul mic a fost omorât intenţionat şi traficul mare a fost lăsat. Nu poţi să alergi un om care a trecut cu trei copaci şi un plin de motorină prin vamă, că dacă nu îţi satisface plăcerile îl întorci înapoi, iar pe de altă parte să îl laşi pe unul cu duba plină cu ţigări, pentru că satisface plăcerea vameşului sau poliţistului de frontieră. Am solicitat personal la organele statului să-i urmărească pas cu pas şi cred că, dacă la noi nu i-a luat cu elicopterele, trebuie să vină ziua când să-i ridice cu elicopterele şi pe ei”, a spus Ţurcanu.

El spune că vizate pentru schimbare sunt conducerile de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, Vama Rădăuţi Prut, Direcţia Judeţeană de Accize şi Operaţiuni Vamale Botoşani.

6 thoughts on “Preşedintele CJ despre vameşi şi poliţişti de frontieră: Am solicitat personal la organele statului să-i urmărească pas cu pas

  1. la unele puncte vamale legea o fac politistii defrontiera .Daca nu le place de moaca ta sau daca nu esti din clanul lor nu vii cu nimic.La radauti daca nu esti prieten cu nenea dan sau cu laurentiu nu ai ce cauta te sictiresc politaii de parca ar fi proprietatea lor eiiiii sunt platiti din banii publici?

  2. D-le presedinte ati luat bacul? Daca da, rusine domnilor profesori de romana care v-au promovat…Se spune am solicitat personal ORGANELOR statului si nu LA ORGANELE statului.

  3. Domnule Turcanu, asa este la stinca cel putin pina acu o luna a fost jale ii dau dreptate domnului de mai sus intrati cu tancu in ei domnule Turcanu succes.

  4. domnule turcanu, dar de soferii care cara paine de la brutaria dumneavoastra si pe langa paine mai care si ceva tigari de contrabanda, nu spuneti nimic?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *