Florin Ţurcanu va taxa apa din piscine: Avem boieri cu vile şi piscine şi care plătesc la pauşal

piscinaPreşedintele Consiliului Judeţean a pus gând rău proprietarilor de vile cu piscine. Florin Ţurcanu şi-a exprimat nemulţumirea că mulţi botoşăneni, proprietari de vile, plătesc apa de la piscine la pauşal şi nicidecum la consumul real, drept pentru care vrea să contorizeze şi piscinele.

65-70% sunt pierderi la apă. Avem boieri cu vile şi piscine şi care sunt la pauşal. Nu au contorizare, consumă foarte mult şi plătesc pentru două persoane. Udă gazonul, folosesc piscinele. Vom pune contor şi îl vom pune la poartă, nu în grădină. Sunt contoare puse în grădină şi se fac şmecherii prin care se fură apă la greu. Nu se poate„, a spus Ţurcanu.

El a precizat că societatea Nova Apaserv are mari probleme cu furturile de apă şi cu recuperarea debitelor de la populaţie.

Problema contorizării piscinelor a mai fost ridicată şi în urmă cu câţiva ani de vechea conducere a Nova Apaserv, însă fără rezultat.

7 thoughts on “Florin Ţurcanu va taxa apa din piscine: Avem boieri cu vile şi piscine şi care plătesc la pauşal

  1. aici are dreptate 100%,cum sa platesti 3 m/cubi si sa pui in piscina 50 …restul cine il plateste???? fraierii cu 6-7 mil salariu si care platesc cuminti taxele…RUSINE!!!!!!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Alo! Domnu! Nu inteleg exprimarea ta socialista” avemm boieri cu vile si piscine” !! Ei nu sunt tot cetateni? sau poate pentru ca au venituri mai mari trebuie sa te adresezi cu tonul asta periorativ ( adica in bataie de joc ca sa intelegi si matale!). E ok ce spui, dar vezi cum spui!E normal ca fiecare sa plateasca cat consuma. Pe de alta parte de ce sa platesc canalizare si la apa din piscina (pe care o dau pe gazon la final de sezon) sau la cea cu care ud gazonul??? De ce sa platesc apa meteorica daca nu ploua? Daca faceti ordine, faceti-o si in obligatii dar si in drepturi! Pune-mi contor pentru hidrant de gradina pe care sa imi taxezi doar apa consumata, fara canalizare.

  3. Populism curat. Si cam de ce orientare politica sunt cei cu piscine? Discutii au mai fost pe aceasta tema si cu toate ca in CA au fost si de la PSD nu s-a intamplat nimic. 😉

  4. Da de ce nu se verifica cati consumatori sunt alimentati la magistrala de apa din Tulbureni, Flamanzi, Lebada si Alfa Land?
    Piscina o umpli la inceputul verii si, in medie, intra cca 50 mc. apa

  5. Scoateti treaba cu pausalul de tot. Cine vrea sa stea la pausal intr-un bloc nu are decat sa plateasca diferenta de la contoarele de scara cu cele de apartamente. Nu este posibil ca sa consumi in nestire si sa platest numai 5 metri cubi, iar restul sa tii plateasca vecinii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *