Dosarul in care Florin Turcanu este judecat pentru fals intelectual, trimis la Judecatoria Botosani

Florin TurcanuProcesul în care presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, este judecat pentru fals intelectual se va solutiona la Judecatoria Botosani. Inalta Curte de Casatie si Justitie a trimis dosarul instantei botosanene, dupa ce Turcanu si-a pierdut calitatea de deputat. Potrivit legii, un parlamentar nu poate fi judecat de o instanta inferioara Curtii Supreme.

In acest dosar,  Turcanu este acuzat ca le-a dat afara din partid cu acte false pe Aurelia Arosoaie si Cristina Bahrin, care si-au pierdut si calitatea de consilier judetean si, respectiv, vicepresedinte al Consiliului Judetean.

27.06.2012 Admite exceptia de necompetenta materiala invocata de inculpatul Turcanu Florin. În baza art.42 alin.1 Cod procedura penala trimite cauza privind pe inculpatul Turcanu Florin spre competenta solutionare Judecatoriei Botosani. Definitiva Solutionare

2 thoughts on “Dosarul in care Florin Turcanu este judecat pentru fals intelectual, trimis la Judecatoria Botosani

  1. nea Turcanu te iubim „ca ca tine nu gasim” sa tai padurile (accidente hipo) si sa otravesti fantanile(iarta-le pe cele de pe Unirii)….fii ostean adevarat-mai era unul cu platosa si armura care facea jud.de” bacanie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *