PNL: 70% din botosaneni vor vota pentru demiterea lui Basescu. PSD: 99,9%

Gheorghe Vazdoaga, Doina Federovici, Cosmin Andrei PSDLiberalii botoşăneni susţin că cel puţin 70% dintre botoşăneni vor vota pentru demiterea lui Traian Băsescu de pe funcţia de preşedinte al României, in timp ce reprezentanţii PSD sunt mai optimisti si spun că 99,9% dintre cetăţeni vor vota pentru demiterea acestuia. Gheorghe Vazdoaga, secretar executiv in cadrul PSD Botosani, spune ca USL sustine demersul privind organizarea unui referendum pentru inlaturarea lui Basescu.

USL Botosani este alaturi de actiunile Parlamentului. In aceste zile, Parlamentul Romaniei este pe cale sa faca dreptate poporului roman, care va fi chemat la urne sa definitiveze aceste actiuni ale Parlamentului. Traian Basescu a umplut in cei opt ani de zile Romania de ura, Traian Basescu este un om conflictual 100%.”, a spus Vazdoaga.

Referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu va avea loc pe 29 iulie.

6 thoughts on “PNL: 70% din botosaneni vor vota pentru demiterea lui Basescu. PSD: 99,9%

  1. Este adevarat ca a fost suspendat Traian Basescu, nu sunt aparatorul lui, dar modul si viteza cu care s-au petrecut aceste evenimente mi-au lasat un gust amar. Acest gust amar mi l-au lasat parlamentarii care de mult timp pe mine ca cetatean nu ma mai reprezinta dar vorbesc mereu ca sunt alaturi de cetateni. Probabil de cetatenii (familia) din casa lor, caci eu desi m-am adresat in 2010 unui deputat PSD, prin e-mail, adresa care este trecuta si pe blogul personal, nu am primit nici un raspuns desi au trecut aproape 2 ani. Nu ma intereseaza cetateanul Basescu, dar m-a interesat institutia prezidentiala, institutie a carui presedinte poate fi schimbat oricand vrea o majoritate parlamentara indiferent daca este formata din parlamentari cinstiti sau cei care vor sa sa scape rigorile legii. Cum este posibil cand esti in opozitie sa strigi la toate televiziunile ca parlamentarii care au plecat din PSD si au format un nou grup parlamentar – UNPR – sunt tradatori, cum dupa preluarea puterii de catre USL , presedintele acestei formatiuni este acuzat ca in mod nelegal a avansat diverse persoane, se fac emisiuni la Antena 3 pe aceasta tema, iar la votarea pentru suspendarea presedintelui se incheie diferite acorduri intre ei (USL-UNPR) prin care li se ofera locuri pe aceleasi liste la alegerile parlamentare. Nu pot sa nu observ ca inainte de termenul prevazut la Inalta Curte de Casatie si Justitie din Romania senatorul Dan Voiculescu si-a dat demisia din parlament, prin aceasta mutandu-se procesul la tribunal. Oare de ce ? Cum este posibil ca formatiunile politice care au stat la putere (UNPR, UDMR, NATIONALITATI) care au dus aceeasi politica, au sprijinit politica guvernului Boc, ne-au tratat cu dispret, acum sunt primite cu bratele dechise, li se ofera diferite facilitati numai pentru a suspenda un presedinte.
    Nu se putea constitui primul guvern Boc daca PSD-ul nu intra la guvernare, nu putea ramane la guvernare Boc, daca o parte din parlamentarii PSD-ului nu plecau. L-am auzit de nenumarate ori pe Victor Ponta ca nu va mai incheia aliante cu UDMR-ul, dar acum nu a contat nimic decat interesul personal si a lui Crin Antonescu. Cat ne costa oare aceasta suspendare a presedintelui ? Revin si va spun ca nu am nici un interes sa-l apar pe Basescu ci institutia prezindetiala. Daca la alegerile parlamentare din toamna iese USL-ul castigator, iar opazitiei ii mai trebuie 10 parlamentari cu care sa revina la putere si-i gaseste, ce se intampla atunci? In doua sapatamani se schimba totul de la presedintii celor doua camere (deputati si senatori), de la prim ministru la presedinte, devenind o tara instabila. In acest moment parlamentarii existenti nu ma reprezinta, nu au verticalitate iar pentru o functie, bani sau pentru a scapa de rigorile legilor pe care le-au incalcat si-ar vinde si sufletul. Rusine ca un parlamentar care este condamnat de catre o instanta ( senatorul Voicu ) sa poata vota pentru a suspenda un presedinte. De ce nici un partid nu initiaza o lege prin care cei care parasesc partidul sa piarda si functia de parlamentar, sa nu mai poata vota cu o alta formatiune decat cu cea cu care a intrat in parlament? Cred ca din cauza ca toti si-ar pierde functiile.
    Nu sunt de acord ca partidul de la putere sa detina toate functiile supreme in stat. Am mai avut asa ceva de la revolutie si stiti foarte bine ca toate intreprinderile profitabile, bancile s-au vandut, s-au distrus si noi am suferit si suferim, dar nimeni nu a raspuns si nu raspunde pentru aceasta.
    Ni se promit foarte multe, in campanie electorala ii vedem pe toti ca sunt la dispozitia cetateanului, dar nivelul de trai este cu mult mai rau decat pe vremea comunismului. Traiesc bine doar cei care sunt la putere sau au contracte cu statul, ceilalti chiar daca muncesc nu reusesc sa traiasca decent din salariu. Avem politicieni care de 20 de ani sunt in parlament, dar noi o ducem la fel. Cum este posibil ca unii sa aiba si socru, sotia europarlamentar iar el prim ministru ? Noi muncim sa ne platim impozitele ca ei sa traiasca bine.
    Acum nu se mai spune ,,Sa traiti bine !,, ci ,,Sa traiti cum vreti, ca bine nu se mai poate !,,
    De 2 luni de cand este guvernul Ponta ati auzit de ceva in afara de ,,Basescu,, Romania nu este locuita numai de Basescu , suntem si noi ceilalti care nu am facut parte din PD-L si nici din actuala guvernare, care vrem sa o ducem mai bine, sa se respecte legea, Constitutia de catre toti indiferent de functie, partid sau pile.
    Sper ca vom reusi sa schimbam mentalitatea celor pe care-i alegem ca sa fie in slujba cetateanului si nu a interelor proprii, sa fim respectati de politicieni si sa traim mai bine.

  2. -Stimate si onorate domn VIZ-DOAGA,ce parere ai de hartia igienica folosita de romani intre cele doua legislatii ? cred ca „doctotatul” ti s-ar cuveni avand acesta tema – ai grija la plagiat(in cadrul PSD) si cum contorizezi „dosurile” botosanenilor.

  3. ar trbui sa termine usl-ul cu manipularea asta marsava si sa nu mai fie asa siguri ca vor vota oamenii cu ei.sondajele de opinie sunt facute sa influenteze electoratul.eu as interzice pe perioada alegerilor sondajele.usl-ul se joaca cu vietile si cu libertatile noastre.trebuie sa inceteze.numai noi mai putem face ceva la alegeri.

  4. RUSINE USL PTR MANIPULAREA CARE O FACI . SE VEDE LA VOI URA SI RAZBUNARE ! UNDE-I GRIJA VOASTRA PTR POPOR , CA DOAR PROSTII CUMPARAT , V-AU VOTAT ?
    VA SCUIPATI TOTI INTRE VOI POLITICIENII , RUSINE TUTUROR ! CA SA NU ZIC ,, TUTULOL „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *