A început tăierea copacilor de pe marginea drumului Botoşani- Suceava

taierea copacilor de pe drumul botosani- suceavaAdministratorii drumurilor naţionale au început operaţiunile de tăiere a copacilor de pe marginea drumului naţional Botoşani- Suceava. Prin intermediul unei firme specializate, Secţia Drumuri Naţionale defrişează toţi arborii care prezintă pericol pentru circulaţie.

Nu se taie toţi copacii, ci doar cei ajunşi la limita de explotatibilitate, cei din interiorul curbelor şi cei uscaţi„, a declarat inginerul şef al SDN, Vasile Gherase.

În acest moment, firma din Iaşi care a câştigat licitaţia pentru tăierea copacilor acţionează între localităţile Hudum şi Baisa.

6 thoughts on “A început tăierea copacilor de pe marginea drumului Botoşani- Suceava

  1. Bai retardatilor ! Va e mai usor sa taieti copacii in loc sa reparati drumurile…

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    nu ai ce sa le ceri,traim ca acu 200 de ani,de asta nemti,austrieci,olandezi au strazi de calitate pentu ca sunt mai educati ca noi cu 200 de ani.rusine de la comunisti am plecat la comunisti am ajuns

  3. Si iata cum USL-ul imbina utilul cu placutul.. creeaza locuri de munca si fac ei ceva..taie copacii pe care i-au plantat altii,(adica continua spiritul deconstructiei iliesciene incepute in anii 90),pe care sa-i vanda pentru a produce bani de sepcute ca-i canicula ,sa le poata da in schimbul votului la referendum!

  4. -mai badie Gherase,nu te cunosc dar bag seama ca esti un supus cu multe datorii de moment ce faci lucruri idioate….ai o scuza…..

  5. dementul de turcanu a dat ordin sa se taie copacii in urma accidentului pe care l-a suferit secrieru.pentru niste dementi care conduc fara sa tina cont de viata celor din jur,este necesar sa taiem copacii?turcanu vad ca face ce vrea el,de altfel ca si ponta si ai lui.asa ceva n-am mai pomenit!vai de capul nostru cu usl-ul la putere!analfaberul de turcanu ar fi in stare sa ne si aresteze daca vb impotriva usl-ului.in ce hal am ajuns!au ajuns sa suspende un presedinte pentru niste declaratii ci nu pe morive serioase.pai in cazul asta si noi putem fi arestati pentru ceea ce vb si nu ne mai garanteaza nimeni libertatea de exprimare.curtii constitutionale i s-au limitat puterile.deci cine sa te mai ajute?asa ceva nu se poate!toate porcariile si toate legile care le-au incalcat in ultimule zile trebuiesc sanctionate.nisste hoti ,infractori,moncinosi nu au voie sa ne conduca tara.trebuie sa ne opunem.numai noi avem puterea la alegeri.au promis ca dau salariile si pensiile inapoi.nu numao ca nu le-au dat dar si aia 8%care trebuiau sa fie dati de la 1 iunie se vor da din august.nici macar bilete de tratament la bai nu mai dau pentru pensionari si bugetari.au promis ca micsoreaza tva alimente.si nu au facut nimic in privinta asta.au fost numai minciuni ca sa poata fi votati.au manipulat enorm si manipuleaza in continuare.eu nu pot intelege cum mai sunt pesoane care ii cred.

  6. Ura, ura! Inseamna ca in urmatorii 50 de ani vom avea si noi o sosea cu trei benzi, dar nu va bucurati prea tare , ca totusi limita de viteza va ramane aceiasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *