Florin Ţurcanu: Nu vreau să avem nicio gaură în judeţ

Florin Turcanu, presedinte CJ
Florin Turcanu, presedinte CJ

Preşedintele Consiliului Judeţean nu vrea nicio groapă în asfalt. Florin Ţurcanu a declarat că toate gropile apărute în asfalt, în acest an, vor fi plombate. Pentru această activitate, Consiliul Judeţean a alocat 3 milioane lei. El spune că anul acesta peticirea drumurilor se va face cu bani mai puţini, suma alocată fiind la jumătatea celei de anul trecut.

După ce finalizăm plombarea drumurilor, dacă o să mai vedeţi găuri apărute şi nerezolvate în timp util să mă informaţi. Nu vreau să avem nicio gaură în judeţ. Mai avem două drumuri pe care le vom strica şi pietrui. Este vorba de drumul Prăjeni, care mai bine de 70% este cu găuri şi drumul Vorniceni-Podeni- Corlăteni care va fi pietruit, până va intra în lucru la anul„, a spus Ţurcanu.

 Acesta susţine că şi pentru deszăpezirea de la iarnă va plăti mai puţin.

Deszăpezirea a costat 70 miliarde, iar eu le scot cu maxim 40 miliarde lei. Cine vrea să le ia, le ia, cine nu, nu„, a adăugat preşedintele CJ.

2 thoughts on “Florin Ţurcanu: Nu vreau să avem nicio gaură în judeţ

  1. Fii linistit. La ce utilaje sunt necesare, numai o firma va face deszapezire si aceea o stii foarte bine 😉 Prietenii stiu de ce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *