Perchezitii la locuintele unor hoti din locuinte

spargere AM Cos DorohoiPolitistii din Botosani au descins, joi, la locuintele a patru barbati din Dorohoi implicati in mai multe spargeri pe raza localitatii, dar sin in comunele invecinate. In baza unor mandate emise de Judecatoria Dorohoi, oamenii legii au „rascolit” casele lui Catalin Posteuca (25 de ani), Claudiu Zvoristeanu (34 de ani), Razvan Samson (23 de ani) si Sorin Diaconescu (40 de ani), unde se presupunea ca s-ar afla multe din obiectele furate.

Poesteuca, Zvoristeanu si Samson sunt suspectati ca ar fi spart, in luna martie, sediul firmei AM Cos, patronata de actualul consilier judetean Mihai Anitulesei, de unde au furat un seif in care se aflau o suma mare de bani si doua pistoale. In acest caz, cei trei ar fi actionat alaturi de alti doi tineri, Ionut Ciprian Adascalitei si Dragos Blanariu, retinuti deja in dosarul spargerii de la Casa de amanet Fabio.

Sorin Diaconescu si alti doi indivizi (Dragos Blanariu si Nicolae Enache) sunt suspectati ca, tot in luna martie, ar fi spart o casa din Sendriceni, furand din ea bunuri in valoare de circa 80.000 de lei, in timp ce proprietarul era plecat in Italia.

Catalin Posteuca, Claudiu Zvoristeanu, Razvan Samson si Sorin Diaconescu au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand ca vineri sa fie prezentati procurorilor si instantei cu propunerea de arestare preventiva.

Casa de bani şi două pistoale furate dintr-o firmă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *