Un botoşănean a protestat, în faţa Prefecturii, împotriva preşedintelui Băsescu

protestatarUn botoşănean a protestat, joi, în faţa Instituţiei Prefectului, împotriva preşedintelului Traian Băsescu. El a postat pe copacii din faţa Prefecturii pacarde pe care scria „Preşedinte nu demisiona, lasă-ne plăcerea de a te suspenda!” sau ” Băsescu = Stalin, Hilter, Dej, Ceauşescu”.

Bărbatul vrea ca preşedintele României să lase noul Guvern să îşi facă treaba. Vasile Pâslaru are 64 de ani şi este pensionar.

protestatar 1Îi atacă şi îi constrânge pe cei din Guvern. Protestez împotriva PDL şi a lui Băsescu. Au uitat că au decimat ţara aceasta într-un hal fără hal„, a spus pensionarul.

2 thoughts on “Un botoşănean a protestat, în faţa Prefecturii, împotriva preşedintelui Băsescu

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mai tataie, suspend-o pe nevasta-ta, s-ar putea sa ii placa! Daca nu, trimite-i-o lui ponta, sa-i dea un copy-paste! Lasand astea la o parte, chiar nu ai un nepot sau o nepoata de care sa ia grija? Oops, se pare ca nu, feciorul e in Spania, incearca de un an sa-ti spuna: Tataie, e criza mondialaaaaa!. In rest, mi-aduc aminte de anii 90′ cu tine. De mineriade, de iliescu, de nu ne vindem tara, de tot…

  2. FELICITARI , DOMNULE PÂSLARU VASILE !!!
    SUNTEŢI UN ADEVARAT CETAŢEAN AL URBEI, CARUIA II PASA DE CEEA CE SE INTAMPLA ACUM IN TARA. SUNTETI UNUL DIN CEI CARE TIMP DE 90 DE ZILE ATI PROTESTAT PENTRU DEMOCRATIE SI RESPECTAREA ORDINII DE DREPT IN STATUL ROMAN.
    IATA , CA EFORTUL PROTESTATARILOR NU A FOST IN Z ADAR !!!
    PDL-UL A PICAT DE LA GUVERNARE, DEVENID DEJA M ISTORIE !!!
    FLUTUR A DISPARUT DIN FRUNTEA URBEI, CU TOATA MISCAREA LUI VERZUI -PORTOCALIE… URMEAZA CA SI BASESCU SA FIE SUSPENDAT, IN MOD DEMOCRATIC , INTAI PRIN VOTUL PARLAMENTARILOR , IAR APOI N PRIN REFERENDUM, DUPA CARE VA TREBUI SA ORGANIZAM ALEGERI PARLAMENTARE LIBERE SI CORECTE, ASA CUM AU CERUT PROTESATTARII , DIN PIATA REVOLUTIEI, INCA DIN LUNA IANUARIE A ACESTUI AN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *