Sefii de la Protectia Consumatorului, criticati de prefect

prefect Adrian Constantinescu la consiliu consultativ opcPrefectul Adrian Constantinescu s-a declarat nemultumit de activitatea de la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului. In cadrul unei sedinte care a avut loc la Prefectura, Constantinescu le-a atras atentia reprezentatilor OJPC ca „sunt probleme in ceea ce priveste activitatea dumneavoastra”. Prefectul a criticat faptul ca actiunile prezentate de CJP in presa au vizat doar „prezervative sparte si clienti nemultumiti de site-uri matrimoniale” , in timp ce in alte judete comisarii de la Protectia Consumatorului au confiscat mii de kilograme de produse neconforme, au retras marfuri de pe raft si au aplicat sanctiuni pentru marfuri alimentare expirate.

Poate ati facut si dumneavoastra asa ceva, dar daca nu le-ati prezentat presei nu apar nicaieri. Vreau sa faceti un raport mai amplu al activitatii pe care o faceti si in acelasi timp sa prezentati cazurile mai importante in mass media. Vreau sa va cer mai multa fermitate, mai multa implicare in aplicarea la timp si corecta a legii„, le-a spus prefectul.

One thought on “Sefii de la Protectia Consumatorului, criticati de prefect

  1. astia vor sa-l schimbe pe seful de acolo si nu stiu cum . Nu mai e buna activitatea, ce dracu nu e clar? Cu lichelele lor PNListe si PSDiste o vom duce mult mai bine!!!!!!!!!! Cum ati facut si la ITM dealtfel nu-i asa?
    Chiar ne credeti pe toti tampiti si fraieri? Cautati toate motivele sa va infiltrati oamenii vostri si macar de ar fi competenti! Nu se lauda Ponta ca nu va face schimbari decat la nivel de secretari de stat? Sau asta era doar praf in ochii fraierilor? Va dati arama pe fata acum si veti fi sanctionati drastic in toamna! Sper sa se trezeasca romanii> Nu se poate sa puneti niste nulitati la conducerea institutiilor doar pt ca sunt din partidul vostru nesimtitilor! Si ne mai asteptam sa functioneze ceva bine in tara asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *