Primarul Portariuc: Contractul încheiat cu HSR este foarte greu de reziliat

ovidiu portariucContractul încheiat între Primăria Botoşani şi Societatea comerciala Hi Speed Recovery (HSR) este foarte greu de reziliat, a declarat primarul Ovidiu Portariuc. Acesta a afirmat că la această dată Primaria execută silit HSR, însă s-ar putea ca prin această procedură să nu recupereze datoria de 73.757 lei pe care firma de ridicat maşini o datorează municipalităţii.

S-a pus sechestru pe un teren şi încercăm să identificăm ce bunuri mai au. Am înţeles că au 16 autoturisme şi să ajungem la stingerea obligaţiilor. Bunurile lor sunt sechestrate de Fisc şi s-ar putea să nu recuperăm nimic„, a spus Ovidiu Portariuc.

Reprezentanţii Primăriei Botoşani urmau să se întâlnească, miercuri după amiază, cu reprezentanţii HSR şi cei ai Poliţiei Locale pentru a purta discuţii pe această temă, însă se va stabili, de asemenea, dacă HSR va ridica sau nu, în continuare, maşini de pe domeniul public.

Societatea comerciala Hi Speed Recovery (HSR)  a incheiat, in luna aprilie 2009, contractul cu Primaria Botosani pentru blocarea rotilor si ridicarea masinilor, dar si pentru administrarea parcarilor.

2 thoughts on “Primarul Portariuc: Contractul încheiat cu HSR este foarte greu de reziliat

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Sa se recupereze banii de la actionari …
    Numai sa se vrea !
    Majoritatea banilor au fost castigati de ei in mod necinstit (in loc sa-i sanctioneze pe cei care meritau, stateau si-i pandeau pe cei care, din necunostinta, nu plateau „taxa de parcare”.

  2. Domnule primar nu trebuie sa reziliati contractul,ci puteti face urmatoarele: Politia Locala sa nu mai fie la dispozitia HSR-ului ca sa incheie procese verbale; scoateti indicatoarele cu semnul ridicarii masinilor: dati o hotarare impreuna cu Consiliul Local prin care schimbati programul prin care se taxeaza parcarile in loc de 8,00 -18,00 treceti 08,00 – 09,00 iar sambata, duminica si in celelalte sarbatori religioase sa fie gratuit si veti vedea ca se va autodesfiinta societatea. Si asa nu primiti nimic de la HSR, dar cel putin nu o sa mai platiti oalele sparte de ei cu banii nostri. Apropo oficiul juridic al primariei nu a citit contractul? Raspunde cineva de clauzele aprobate in defavoarea primariei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *