Trei candidați la bacalaureat, eliminați din examen

bacalaureatÎncă trei candidați au fost eliminați de la examenul de bacalaureat. Potrivit reprezentaților Inspectoratului Școlar Botoșani, la proba obligatorie a profilului desfașurată, miercuri, au fost eliminați din examen trei candidați. Unul dintre aceștia susținea proba la Grupul Școlar Regina Maria din Dorohoi, iar doi la Liceul cu Program Sportiv. Aceștia au fost prinși în timp ce se inspirau din diferite materiale ajutătoare.

„Cei trei candidaţi au fost prinși cu fiţuici și telefoane mobile, lucru interzis prin regulament astfel încât au fost eliminaţi”, a declarat Rodica Mighiu, purtătorul de cuvânt al IȘJ Botoșani.

Un alt candidat care a fost operat de apendicită în cursul zilei de luni, a dorit să susțina proba de azi în sala de clasă chiar dacă medicii i-au recomandat câteva zile de repaus la domiciliu. La proba de azi a examenului de bacalaureat, au fost prezenți 3182 candidați și 133 au absentat.

One thought on “Trei candidați la bacalaureat, eliminați din examen

  1. Baiatu de la sportiva ia dat bani la cel care a supravegheat, dupa ceva timp acesta a intrebat de vreo trei ori ca sa fie sigur „pt sa scot fituica?”.Profesorul ia raspuns cu „da” dupa cateva momente a scos fituica si a fost dat afara din examen. Baiatu respectiv e si in carje pur si simplu si a batut joc de el. Putea sa-i spuna simplu „nu se poate” nu sa-l amageasca sa-i ia si banii si sa-si bata si joc de el, profesorul ala merita macelarit in stada pentru ce a facut .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *