Primarul municipiului Botoşani vrea să reducă tariful la terenul de joacă din Parcul „Mihai Eminescu”

loc joaca parcul mihai eminescuPrimarul municipiului Botosani ia in calcul reducerea cu 50% a tarifului la terenul de joaca pentru copii din parcul « Mihai Eminescu ». Ovidiu Portariuc sustine ca la aceasta data se fac analize cu privire la cheltuielile si veniturile obţinute de la acest teren de joacă de către Serviciul de Administrare Baze Sportive din subordinea municipalităţii, însă îşi doreşte ca mai mulţi copii să aibă acces la acest teren de joacă.

În urma analizei vrem să luăm măsuri, inclusiv în această zonă. Nu ştiu dacă putem vorbi de gratuitate acum, dar de o reducere a tarifelor cu siguranţă. Vreau să văd şi impactul asupra bugetului lor. Ce cheltuieli au şi unde pot fi reduse cheltuielile. Eu m-am întâlnit cu multe familii cu copii, care mi-au spus că nu-şi permit„, a spus Portariuc.

Acesta acuză că acest serviciu din subordinea Primăriei are foarte mulţi angajaţi la această dată.

One thought on “Primarul municipiului Botoşani vrea să reducă tariful la terenul de joacă din Parcul „Mihai Eminescu”

  1. In campanie parca am auzit de gratuitate. Oare bugetul consta in cei cativa lei care se strang, avand in vedere ca se cheltuiesc si cu salariile personalului care da bilete, etc. Deja bugetul sta in locul de joaca al copiilor? Incercati sa scapati de capusele care mananca bugetul primariei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *