Demersuri la Ministerul Mediului pentru un depozit temporar de deseuri

portariuc ovidiuPrimarul Ovidiu Portariuc va solicita Ministerului Mediului aprobare pentru o groapa temporara in vederea depozitarii gunoiului din municipiu. Edilul municipiului a anuntat ca se va deplasa personal, joi, la minister pentru a solicita aceasta autorizatie, dat fiind faptul ca pe 16 iulie groapa de gunoi a orasului se va inchide.

” Am incercat sa gasim o solutie atata cu cei de la Urban Serv cat si cu cei de la Agentia de Mediu. Am avut  o discutie si cu domnul primar al municipiului Suceava. Nu este normal sa alergam dupa certificat de urbanism cu cateva saptamani inainte, ca sa facem groapa temporara. Toata situatia se incheie cu un memoriu la Ministerul Mediului, in care explicam situatia si sa obtinem aviz pentru spatiu de stocare temporara“, a spus Portariuc. 

Depozitul temporar se va intinde pe o suprafata de 2,5 hectare si va functiona linga actuala gropa de gunoi. Primarul municipiului a mai spus ca la ora actuala se fac demersuri pentru obtinerea autorizatiei de functionare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com