Profesori din patru state europene, primiţi de primarul Botoşaniului

Ovidiu Portariuc si delegatie externa la Primarie Profesori din patru ţări europene au fost primiţi, marţi, de primarul Botoşaniului, Ovidiu Portariuc. Cadrele didactice din Portugalia, Grecia, Turcia şi Italia au participat la un proiect implementat de Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi, coordonatăp de profesorul Cornel Strujan.

Proiectul, intitulat „Învăţare pentru integrarea familiei în mediu”, îşi propune să influenţeze părinţii şi copiii să participe la mai multe acţiuni de cunoaştere a naturii, despărţindu-i de televizor sau calculator.

Ovidiu Portariuc si delegatie externa la Primarie La acest proiect partenerii sunt: Kentro Perivallontikis Ekpedefsis Paranestiou (Grecia), Pursaklar District Directorate of National Education (Turcia), Agenzia Formazione Orientamento Lavoro Sud Milano (Italia) şi Agrupamento de Escolas de Vale de Ovil (Portugalia).

După ce i-a primit pe delegaţii din cele patru state, primarul a beneficiat de cadouri din partea profesorilor. Delegaţia turcă i-a înmânat lui Ovidiu Portariuc un baston, ceea ce l-a făcut să glumească că îşi doreşte să ajungă „primar la bătrâneţe”.

One thought on “Profesori din patru state europene, primiţi de primarul Botoşaniului

  1. Domnule primar Ovidiu Portariuc invitati si pe primarii omologi nivelului Botosani ai tarilor europene,cum sunt;Grecia,Turcia,Portugalia,Italia,Franta si Germania ! O sa vedeti cat de mult va va creste popularitatea ! Incepeti curatenia in societatile directionate de primarie Eltrans,Termica,Locativa si Urban,incepand de la director si terminand cu portarul,pentru ca opt ani de zile ne-au mancat de pa picioare distrugandu-ne si credinta din noi. Cu prietenie,M.M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *