Ţurcanu: 23 din cei 28 de primari ai Mişcării pentru Botoşani vor trece la PNL

Turcanu in noul birouLiderul PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, a făcut, marţi, o declaraţie şoc. El a spus că a discutat şi a ajuns la înţelegere cu 23 din cei 28 de primari ai Mişcării pentru Botoşani pentru a trece la PNL. Ţurcanu spune că aceştia vor specula faptul că au candidat pe listele Mişcării pentru Botoşani, iar această alianţă politică nu mai există în acest moment.

De altfel, Florin Ţurcanu a cerut un punct de vedere oficial din partea Instituţiei prefectului, pentru a clarifica chestiunea legată de pierderea mandatului în cazul în care vor trece de la Mişcarea pentru Botoşani la PNL.

Din 28 de primari, am avut discuţii cu 23. Pe cinci dintre ei nu i-am acceptat eu. Mişcarea pentrru Botoşani a fost o alianţă pentru 30 de zile. Alianţa nu a fost prelungită, aşa că ea nu mai există, iar aleşii locali sunt liberi”, a spus Ţurcanu.

6 thoughts on “Ţurcanu: 23 din cei 28 de primari ai Mişcării pentru Botoşani vor trece la PNL

  1. ?????????? ti au murit toti neuronii …doamne ce dobitoc e in fruntea judetului !!! cred ca un copil de 7 8 ani ar face mai multe pentru judet decit infatuatul asta .

    1. Sa multumim locuitorilor din judetul botosani care au crezut ca USL va aduce lapte si miere ! Sa ne stergem lacrimile si sa ne gandim pe cine trimitem in parlament. Altfel Romania va fi doar in manualul de istorie !

  2. Daca trec la PNL-PSD-PC, atunci vor primi si bani respectivele primarii?
    Aceleasi practici erau si pe timpul comunistilor, care daca erai impotriva partidului erai bagat la inchisoare. Nu intelegeti ca pentru a fi democratie trebuie sa existe partide in opozitie, altfel ar fi dictatura?
    Chiar si dupa 23 de ani de la revolutie nu intelegeti ca indiferent care partid, primar este la conducerea unei localitati cetatenii au aceleasi drepturi ca si localitatile care au primar din cadrul partidului de la putere.
    Legi avem, institutii care sa le aplice avem, institutii care sa urmareasca respectarea lor avem, dar nimeni nu respecta. De abuzul de putere a auzit cineva ? Modul de impartire a banilor dupa culoarea politica, aceeasi ca si la inceputul anului pe care instanta a hotarat ca nu este corecta nu reprezinta un abuz a conducerii judetului?

  3. toate epavele mizerabile ale judetului trec la PNL : turnatori, tradatori etc, dar si multi cu dosare penale. cine se alege se aduna. PNL va deveni cit de curind partidul national al tradatorilor. pa. APROPO: cum va reactiona ELECTORATUL din Botosani? raspuns: nu prea bine.

  4. Se misca foarte inteligent domnul Florin Turcanu. De cand a preluat conducerea PNL partidul a crescut intr-un ritm alert si se apropie de PSD. Foarte posibila aceasta mutare.

  5. Cred ca PSD doarme in papuci in timp ce PNL racoleaza toate primariile Miscarii pentru BT. Desteptarea!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *