Noul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani: Voi implica colegii în actul decizional

Mihaela Mihai
Mihaela Mihai

Noul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Mihaela Mihai, îşi doreşte, după ce va fi numită oficial pe această funcţie, să reducă numărul de dosare vechi şi îmbunătăţirea comunicării atât în interiorul instituţiei, cât şi în afara acesteia.

Ea spune că deciziile Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani vor fi luate după o consultare în prealabil a colegilor.

Trebuie să vină învestirea oficială, pe data de 15 iulie, şi nu ar fi de bun simţ să spun de pe acum ce am în vedere. Voi aplica planul stabilit în proiectul de management pe care l-am prezentat în faţa comisiei, pentru că acolo am mers pe un management participativ. Voi implica colegii în actul decizional, colegii cu experienţă. Vreau, de asemenea, ca omul care trece pe la mine să plece cu gândul împăcat că a fost ascultat şi că problema lui va fi rezolvată într-un cadru legal”, a spus Mihaela Mihai.

Mihaela Mihai a promovat concursul pentru ocuparea funcţiei de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani şi urmează să fie învestită până pe 15 iulie.

Prim procuror la 36 de ani. Mihaela Mihai: Sunt om de acţiune şi nu pot să stau pe scaun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *