Poliţiştii au găsit în magazia unui botoşănean peste 1900 de pachete ţigări de contrabandă

tigari multe

Un botoşănean a fost depistat de poliţişti în timp ce deţinea în vederea comercializării peste 1900 pachete ţigări de contrabandă. Luni, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor – IPJ Botoşani l-au identificat pe Romică G. de 52 ani, din municipiul Botoșani, reprezentant al unei întreprinderi individuale, care deținea într-un spațiu utilizat ca magazie pentru depozitarea mărfurilor, în vederea comercializării, cantitatea de 38.420 țigarete (1.921 pachete) diferite mărci, de proveniență Republica Moldova și Ucraina.

Faţă de acesta s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor ce trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

Cantitatea de țigarete, în valoare de peste 16.300 lei, a fost ridicată în vederea confiscării. Prejudiciul estimat, cauzat bugetului de stat, depăşeşte 16.900 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *