Valeriu Iftime vrea bani pentru FC Botoşani de la Portariuc şi Ţurcanu

iftime valeriuPreşedintele FC Botoşani, Valeriu Iftime, speră ca noua putere politică de la Botoşani să finanţeze în continuare echipa de fotbal. El susţine că a avut discuţii cu primarul Ovidiu Portariuc, care i-a promis că va aloca în continuare bani la fotbal.

Am vorbit cu domnul primar. Nu s-a schimbat nimic faţă de vechea conducere. E la fel de entuziasmat. Vrea fotbal. A zis că îl susţine. Continuă proiectul de finanţare de la Consiliul Local„, a afirmat Iftime.

Totodată, Iftime speră să îl convingă şi pe preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, să dea bani la FC Botoşani.

Interesantă este optica Consiliului Judeţean. Am avut o discuţie cu domnul preşedinte, care a spus că susţine fotbalul din Botoşani şi că va căuta o formă legală să dea 500.000- 600.000 de lei. La nivel de discuţii ne-am înţeles. Urmează capitolul fapte”, a adăugat Iftime.

Oficialii FC Botoşani susţin că, pentru a juca în Liga I, Stadionul Municipal trebuie să îşi îmbunătăţească infrastructura, în sensul de a-şi monta nocturna şi încălzirea în gazon.

One thought on “Valeriu Iftime vrea bani pentru FC Botoşani de la Portariuc şi Ţurcanu

  1. primaria sa faca infrastructura,sa dea bani si ea si CJ,dar ce bani investesc finantatorii privati de ce nu spune-ti?Daca primaria investeste ca pe timpul lui Flutur si pe urma se vor distra prin Franta fara sa atinga obiectivul propus inseamna ca avem aceaiasi marie cu alta palarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *