Victima tâlhăriei de 38.000 de euro, revoltată de eliberarea atacatorilor săi

talharie Petru Rares
Talharia a avut loc pe strada Petru Rares

Victima tâlhăriei de 38.000 de euro care a avut loc în luna decembrie a anului trecut pe strada Petru Rareş este revoltată de decizia instanţei de a-i pune în libertate pe autori. Costel Jitariu nu este de acord cu decizia adoptată în urmă cu o săptămână de Tribunalul Botoşani de eliberarea din arest preventiv a lui Daniel Mihai Huţanu, Constantin Huţanu, Andreea Mihalache şi Florian Roman. Instanţa a hotărât înlocuirea măsurii de arest preventiv cu măsura de a nu părăsi localitatea.

„De ce sa nu fie liberi sa poata cheltui bani furati? Nu pot sa spun ca nu este revoltatoare aceasta decizie de la ultimul recurs de punere in libertate. Inculpatii nu au restituit prejudiciul”, se acuză Jitariu.

Bărbatul susţine că decizia instanţei este cu atât mai nedreaptă cu cât banii furaţi în urmă cu şase luni nu au fost încă identificaţi.

Toata lumea crede ca mi-au fost restituiti bani, de asta se judeca in libertate. In momentul cand le spun ca nu am primit decat 500 de euro de la unul din complici, care regreta si care a intrat mai mult involuntar in planuirea jafului, se blocheaza si spun ca e o situatie ,,crunta”. Stiu ca nu vor da banii pentru ca mi-au spus de prima data ,,ca daca tot fac puscarie, la ce sa-i mai dea”, a adăugat Jitariu.

Jitariu speră ca justiţia să facă dreptate în acest caz şi să îi tragă la răspundere pe cei vinovaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *