Conducerea IŞJ i-a înlocuit pe cei doi inspectori demisionari. Vezi cu cine!

inspectoratul scolar BotosaniConducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a numit doi noi inspectori pe partea de management şi arte, după ce foştii inspectori şcolari Cristina Manolache şi Oana Vasilache au demisionat din funcţii. Rodica Mighiu, purtător de cuvânt la IŞJ, a declarat că Dragoş Mintici, fost director adjunct la Grup Şcolar „Alexandru cel Bun” a fost numit inspector şcolar pe management, în timp ce profesorul Alina Păduraru, de la Şcoala 6 Botoşani, a fost numită pe funcţia de inspector arte.

Până la această dată patru inspectori şcolari au demisionat din funcţii, de la instalarea noii conduceri la Inspectoratul Şcolar. Este vorba de  inspectorul de limbi străine Elena Abrahamfi, cel de sport, Liviu Maftei, Cristina Manolache şi Oana Vasilache.

5 thoughts on “Conducerea IŞJ i-a înlocuit pe cei doi inspectori demisionari. Vezi cu cine!

  1. Asa va trebuie daca nu inlocuiti cohorta pedelista din inspectorat! Dimineata lucreaza la ISJ , iar dupa masa ,,va lucreaza” la PDL raportand si uneltind impotriva noii conduceri a ISJ. Jos cu toti lingaii portocalii! Puneti oameni de valoare in loc , ca , slava Domunului,sunt destui.

  2. Jos cu lingaii portocalii sus cu lingaii vineti( albastru cu rosu nu da vanat?)
    Vin ai nostri pleac-ai vostri ….
    Dar noi prosti nu suntem, avem rabdare dar ma intreb – cata?
    Pleca si astia acusica si vin alti nebuni si inutili si post pregatiti si servili si pusi politic si flamanzi si …. etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *