Sondaj! Trei sferturi dintre botoşăneni vor să aibă parc de agrement

sondaj parc cornisaTrei sferturi dintre botoşăneni doresc construcţia parcului regional de agrement Cornişa, potrivit unui sondaj realizat în perioada 24 iunie- 1 iulie, de BotosaniNews. La întrebarea „Credeţi că proiectul privind construirea parcului regional de agrement de la Cornişa ar trebui continuat? au răspuns 258 de cititori, iar dintre aceştia nu mai puţin de 201, adică 78%, s-au pronunţat în favoarea continuării proiectului. Doar 58, adică 22%, dintre respondenţi consideră normală sistarea proiectului.

Pentru săptămâna 2- 8 iulie, BotosaniNews vă propune să răspundeţi la întrebarea: „Care credeţi că ar trebui să fie prioritatea judeţului în perioada următoare?”

2 thoughts on “Sondaj! Trei sferturi dintre botoşăneni vor să aibă parc de agrement

  1. ieri am fost la gura humorului la strand; este ok sa avem si noi un parc de agrement deoarece o parte din bani raman local; insa grandoarea proiectului implica un efort financiar foarte mare,
    cat va trebui sa plateasca fiecare cetatean prin impozite realizarea lui si pentru cat timp.
    ar trebui pus la chestionar in balanta si aceasta informatie.
    atunci veti vedea ca procentul de sustinatori va fi mult mai mic!

  2. aportul primariei ar trebui sustinut de parteneriate private. sunt suficienti afaceristi locali care au bani sa investeasca aici.
    in contul alocarii lucrarilor si unor beneficii rezultate din incasarile ulterioare primaria ar scuti cetatenii de impozite care nu fac decat sa se intoarca in buzunarele catorva , stim si noi care!;-)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *