O şoferiţă beată a intrat cu maşina într-o camionetă parcată

O şoferiţă de 44 de ani din Flămânzi a intrat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu maşina într-o camionetă parcată pe marginea drumului. Femeia, Liliana S., era atât de băută încât a pierdut controlul maşinii şi a lovit autoutilitara care era parcată regulamentar, pe partea dreaptă a drumului.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Botoșani, unde i-au fost acordate îngijiri medicale, recomandându-i-se internarea, lucru pe care însă l-a refuzat.

Faţă de aceasta se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care o îmbibație alcoolică peste limita legală.

One thought on “O şoferiţă beată a intrat cu maşina într-o camionetă parcată

  1. apare mereu o formulare de genul ” imbibatie alcoolica peste limita legala”! atata vreme cat chiar si o,o1 este considerata contraventie, care o fi limita legala la care poti conduce un autovehicul pe drumurile publice?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *