Portariuc a modificat doua clauze in contractul cu Conrec. Vezi care!

portariuc ovidiuPrimarul Ovidiu Portariuc a semnat contractual de intretinere a strazilor din municipiul Botosani cu firma Conrec. Societatea condusa de Mihai Vrajitoru a castigat licitatia organizata luna trecuta, la finalul mandatului lui Catalin Flutur, insa noul primar a fost nemultumit de cateva clauze din contractual ramas nesemnat.

Astfel, in urma negocierilor dintre Portariuc si Vrajitoru, cele doua parti au modificat doua dintre cele mai importante clauze din contract. Este vorba de garantia lucrarilor de plombare a gropilor, care a fost majorata de la o perioada de sase luni la o perioada de 18 luni, dar si garantia pentru marcaje, care a fost majorata de la trei la sase luni.

2 thoughts on “Portariuc a modificat doua clauze in contractul cu Conrec. Vezi care!

  1. Pe Vrajitoru tre’ sa stai cu ochii precum pe butelie. N-are meseriasi, e invatat sa fure la materiale si e cumatrul lui Flutur. O sa te incerce cu „parandaratul”. Sa te feresti ca de dracu sa pui botul fiindca sunt pregatiti sa te dea in gat si sa te termine.

  2. Portariuc nu are nevoie de „parandarat”;are banii lui facuti pana acum cinstit si asta ii da posibilitatea sa verifice toate contractele incheiate cu Primaria!Cand a fost chemat la Primarie la renegociere Vrajitoru era alb ca varul!Eu cred ca va face lucrari de calitate altfel il zboara Portariuc imediat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *