Vacanţă la Bran cu doar 72 de euro

chriss turismAgenţia Chriss Turism oferă posibilitatea unei vacanţei în zona Bran cu doar 72 de euro. Oferta specială Bran constă în faptul că stai 5 nopti si platesti doar 4!

Pe lângă cle cinci nopti cazare, turiştii beneficiazp şi de mic dejun la Hotel Hillden Lodge & Restaurant 3*.

Perioada de valabilitate: până pe 20 iulie

Zona Bran a devenit una din cele mai populare destinatii din Romania. Pitorescul peisajelor, obiectivele turistice si istorice, ospitalitatea oamenilor si amplasarea geografica in centrul tarii, determina tot mai multi turisti sa isi indrepte atentia catre pensiunile sau hotelurile de aici.

HOTEL HILLDEN LODGE & RESTAURANT 3*

Hotelul Hillden Lodge & Restaurant 3*, situat la 5 km de centrul statiunii turistice Bran – pe Valea Simon, ofera oaspetilor sai o atmosfera eleganta si primitoare. Dispune de 15 camere spatioase (camera single, camera dubla, apartamente standard si apartamente junior), restaurant, bar, sala de conferinte, loc de joaca pentru copii. Camerele sunt dotate cu minibar, dvd player, TV LCD, internet wireless gratuit, telefon intenational, seif, kit de igiena personala, uscator de par, parcare proprie monitorizata. Restaurantul Hillden clasificat 3*, are un salon de fumatori de 28 de locuri, un salon de nefumatori de 12 locuri, terasa exterioara de 40 locuri care functioneaza in perioada iunie – septembrie. Complexul dispune de o sala de conferinta de 30 de locuri dotata cu tot echipamentul necesar care poate gazdui prezentari, workshopuri, mese festive, aniversari.

Zona Simon Bran este recunoscuta pentru peisajele deosebit de frumoase si aerul curat. Posibilitatile de petrecere a timpului liber in zona Branului sunt multiple, incepand cu vestitul Castel din Bran, cu Cetatea Rasnov, Pestera Valea Cetatii Rasnov si Pestera Dambovicioara, continuand cu placute drumetii pe carari de munte sau pur si simplu plimbari usoare si relaxare in mijlocul naturii. Seara daca doriti sa iesiti in oras va recomand sa mergeti in Piata Sfatului din Brasov.

CHRISS TURISM SRL
Romaniuc Cristina: 0740.609.702
Cojocariu Georgiana Corina: 0746.645.980
Tel/ Fax: 0231.511150
www.chrissturism.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *