Flutur despre Ţâbuleac: Pentru noi, el va rămâne în panoplia personalităţilor PDL

flutur catalin Liderul PDL, Cătălin Flutur, s-a arătat surprins de decizia de demisie din PDL a fostului şef al CJ, Mihai Ţâbuleac. Flutur a făcut, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, declaraţii măgulitoare la adresa lui Ţâbuleac, semn că nu îşi doreşte ca acesta să părăsească PDL.

Domnul Mihai Ţâbuleac este o persoană care a făcut foarte multe pentru judeţul Botoşani pentru PDL. Nu putem să uităm că este preşedintele CJ cu cele mai importante realizări din 90 până în 2012. De numele lui se leagă cele mai importante proiecte care au fost atrase pentru judeţul Botoşani, pentru infrastructura judeţului Botoşani. Politicianul Mihai Ţâbuleac este cel care a reuşit la alegerile din această vară să adune un număr consistent de vboturi, peste 10.000 de voturi mai mult decât a avut în 2008, ceea ce spune foarte multe despre politianul şi omul de administraţie Mihai Ţâbuleac”, a precizat Flutur.

De asemenea, în ciuda divergenţelor din trecut pe care le-a avut cu Ţâbuleac, liderul democrat-liberal a menţionat că fostul şef de la CJ a fost un om de echipă, care  a ajutat, tot timpul, dreapta românească.

Domnul Ţâbuleac este un om de dreapta, care, întotdeauna când i s-a cerut, a ieşit la bătaie şi a sprijinit dreapta botoşăneană. El este cel care a reuşit în 2008 să schimbe culoarea politică la nivel de preşedinte al CJ. Oricând va avea un loc în dreapta românească, iar pentru noi va rămâne în panoplia personalităţilor PDL, ca un reper, ca o bornă în viaţa politică botoşăneană”, a mai spus Flutur..

Mihai Ţâbuleac a demisionat din Consiliul Judeţean, iar următorul pas va fi demisia din PDL. Vezi motivul!

One thought on “Flutur despre Ţâbuleac: Pentru noi, el va rămâne în panoplia personalităţilor PDL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *