Mihai Ţâbuleac a demisionat din Consiliul Judeţean, iar următorul pas va fi demisia din PDL. Vezi motivul!

Mihai Tabuleac
Mihai Tabuleac

Decizie surprinzătoare în şedinţa Consiliului Judeţean (CJ) de vineri. Fostul preşedinte de Consiliu Judeţean, Mihai Ţâbuleac, şi-a anunţat demisia din funcţia de consilier judeţean la finalul şedinţei. El spune că ţinta lui nu a fost să ajungă consilier judeţean şi că decizia de a demisiona a survenit pe timpul şedinţei de CJ, după ce a văzut cum actualul preşedinte, Florin Ţurcanu, a favorizat primăriile USL la împărţirea bugetului.

Mihai Ţâbuleac a mai spus că pasul următor va fi părăsirea PDL.

Am figurat pe lista de consilieri judeţeni doar pentru a face o legătură între candidaturi. Totuşi, am acceptat să depun jurământul ca şi consilier judeţean, pentru că am crezut că este de datoria mea să încerc să fiu folositor judeţului, după cei patru ani de mandat ca preşedinte, când, în ceea ce mă priveşte, a fost un prilej de acumulare a unor anumite experienţe. Am constatat, în aceste ultime zile, că nici vorbă să existe vreo intenţie de colaborare, de discuţie în legătură cu proiectele judeţului. Mai mult, am asistat la tot felul de bârfe exercitate de noul preşedinte al Consiliului Judeţean, iar astăzi, în şedinţă s-a pus capac, pentru că proiectul cu care a venit noul preşedinte în CJ, referitor la alocarea fondurilor publice, pentru echilibrare şi pentru întreţinerea drumurilor pe unităţi administrativ teritoriale reprezintă o eroare inadmisibilă„, a spus Ţâbuleac.

Acesta a afirmat că nu a depus jurământul ca şi consilier judeţean pentru a se aşeza într-un scaun şi pentru a se opune, ci a plecat de la premiza că poate construi, în continuare. Mihai Ţâbuleac a mai anunţat că următorul gest pe care îl va face va fi demisia din PDL. Ţâbuleac a spus că nu şi-a anunţat clegii de partid în prealabil, iar decizia luată îl priveşte.

El nu a spus dacă va trece într-un alt partid sau dacă va renunţa la politică.

În ceea ce mă priveşte, alăturarea acestei sintagme PDL la numele meu nu a fost niciodată potrivită. Şi în partid am fost până acum ca şi în captivitate şi ar fi culmea să mă duc să cer aprobarea pentru a demisiona„, a adăugat Ţâbuleac.

3 thoughts on “Mihai Ţâbuleac a demisionat din Consiliul Judeţean, iar următorul pas va fi demisia din PDL. Vezi motivul!

  1. un nesuimtiot ordinar care a mul;s cat a putut acum pune palma n cur si pleaca!sper sa ajunga dupa nastase!!!

  2. Mai Tabuleac dupa mutra ,daca iti dai demisia din PDL , partidul care ti se potriveste e PPDD-ul . Ai moaca de OTV-ist care a stat toata noaptea la ” Dan Diaconescu in direct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *