Serviciul de canalizare al Nova Apaserv va fi scumpit

Nova Apaserv intrerupe apa si in cartierul RotundaSocietatea Nova Apaser va majora, de la 1 iulie 2012, tarifele pentru serviciile de canalizare atât în municipiile Botoşani şi Dorohoi, cât şi în celelalte 47 de localităţi urbane şi rurale.

Strategia tarifară a societăţii, care va fi discutată, vineri, în Consiliul Judeţean, prevede o majorare a acestor tarife cu 20%, de la 1 iulie, în raport cu inflaţia.

În acest moment, canalizarea este plătită cu 1,02 lei/mc (fără TVA). Ultima majorare a tarifului la canalizare a fost la 1 iulie 2011, cu 11,5%, de la 0,88 lei/ mc la 1,02.

Tariful la apă nu va creşte.

2 thoughts on “Serviciul de canalizare al Nova Apaserv va fi scumpit

  1. D-lor SUNTETI NEBUNI cum sa majorati cu 20% aceste servicii de canalizare cand salariul mediu pe economie in Botosani a scazut cu valori c uprinse intre 5.-7 %.
    D-loe EDILI puneti sechestru pe averile celor din conducerea veche – a celor din AGA . CA sa se poata recupera banii
    Ca sa nu mai spunem : Dupa noua modernizare a canalizarii orasului Botosani in unele zone din municipiu avem si noi canale navigabile ca in Venetia – vom deveni si noi Mica Venetia din Nordul Europei
    D-lor CONSILIERI nu faceti acest jest rusinos de a aproba marirea pretului .
    va multumim !

  2. D-lor ziaristi mai mergeti pe la NOVA Apaserv, sa va explice de unde reiese 20 % ,in raport cu inflatia ,daca statisticele BNR ne dau cea mai mica inflatie , tinta 2012= 3%. Daca s-ar da afara jumatate din personalul indirect productiv si la cei ramasi ar mai reduce salariile nesimtite, n-ar mai fi nevoie sa fie modificate tarifele multi ani !!
    Asteptam ca ,consilierii sa nu aprobe marirea tarifului. Asteptam in schimb reducerea personalului pe care o tot anunta D-nul Turcanu !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *