Liviu Rădăşanu, în cărţi pentru funcţia de director adjunct la Memorialul Ipoteşti

Liviu Radasanu, directorul DGASPC
Liviu Radasanu, directorul DGASPC

Actualul director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Liviu Rădăşanu, va ocupa o funcţie de conducere, în continuare, la una din instituţiile subordonate Consiliului Judeţean. Anunţul a fost făcut de preşedintele CJ, Florin Ţurcanu, care a declarat că, totuşi, activitatea managerială a lui Rădăşanu a fost una de apreciat. Director general la Memorialul Ipoteşti va rămâne Mihai Miluţă. Ţurcanu susţine că urmează să fie organizat un concurs pentru funcţia de director adjunct la memorial. În schimb, la conducerea DGASPC nu va mai fi Tudorel Tupiluş, ci va fi numită o persoană de la Dorohoi, un tânăr de 35 de ani, director la două societăţi multinaţionale.

Am apreciat că domnul Rădăşanu şi-a făcut treaba şi atunci…Nu a fost un manager atât de rău. Noi acolo vrem să deschidem cantina şi să oferim cazare pentru copii din judeţ„, a spus Ţurcanu.

7 thoughts on “Liviu Rădăşanu, în cărţi pentru funcţia de director adjunct la Memorialul Ipoteşti

  1. Eu zic sa i pastram pe directorii actuali…decat sa le facem o permutare intre institutii…e plin de oameni competenti in USL care sunt ignorati total…pacat

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      Daca la Ipotesti sunt 30 de oameni si trebuie 3 directori, indeamna ca la DGASPC trebuie 90 de directori la 900 de oameni , e corect ? Lasati-l pe d-l Radasanu la DGASPC, cunoaste salariatii s-a facut treaba buna acolo, NU DISTRUGETI CE E BUN . MULTUMIM

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nu-mi vine sa cred ochilor! Cred ca este o glumea sinistra!. Lumea cunoscatoare l-a condamnat pe Tabuleac pentru ca l-a mentinut pe Cosereanu prea mult in functie si mai ales ca l-a angajat pe Jijie care nu are habar de Eminescu si de cultura si deci ca a distrus fala judetului, cultura.Acum vine ciobanul de Turcanu care se vede ca nu a auzit deloc nici de cultura nici de Eminescu si nu numai ca nu pune acolo un eminescolog, un om de cultura care sa repare imaginea dezastruoasa a memorialului, dar il lasa in continuare pe acel Miluta balbit bas inca mai adauga un individ pe motive politice si fara legatura cu cultura.Huo , analfabetilor! Afara! Acolo trebuie pusi oameni de specialitate, ati auzit de asta? care sa faca cercetare stiintifica si cultura de calitate ca sa nu mai facem de ris in tara si in lume.Nu azil de cersetorie.Exista destule institutii de asistenta sociala nu mai trebuie stricat un loc sfant tuturor romanilor pentru ca ciobanul nu pricepe unde a intrat si ce are de facut.Sa-i spuna cineva ce este judetul Botosani ca se vede ca nu stie!

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Acolo este un centru de culturas nu o stana domnu Cioban.Tabuleac a fost acuzat ca distrus cultura judetului ca l-a angajat pe Jijie incultul ,dta vrei sa mai adaugi un incult intr-un loc sfint? Avem destule institutii de asistenta sociala nu mai trebuie distrus memorialul lui Eminescu pentru asta. Acolo trebuie pus un specialist, un eminescolog nu niste esuati politic ca nu-i refugiu de ploaie,Rusine!

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    CE SA CAUTE INCA UN DIRECTOR LA MEMORIAL.
    MILUTA SI ASA NU STIE CATE URECHI ARE SA MAI VINA UNU PARALEL CU CEEA CE SE DESFASOARA AICI?????????????
    SI ATUNCI BIBLIOGRAFIA CE MAI CAUTA DACA ESTE ARANJAT TOTUL???OARE CHIAR NU SE SESIZEAZA NIMENI???????????
    MI-E SILA DE TOT CE SE INTAMPLA …………

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    NUMAI IN USL SUNT OAMENI COMPETENTI ?DAR CE SPUNETI DE CEI CARE TERMINA O FACULTATE SI RAMAN PE UN POST DE EXECUTIE PANA LA PENSIE? ACEI OAMENI OARE NU SUNT COMPETENTI?

  6. Chir nu va e rusine deloc nesimtitilor? La 30 de oameni trebuie 2 directori? Acest cioban jegos se crede la stana lui tat-su? Vai de curu nostru, daca nu vom lua atitidine si vom tolera toate magariile ciobanului atunci char ca ne meritam soarta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *