Zeci de aspiranţi la un post în învăţământ au probleme cu participarea la concursul de titularizare

Liviu Axinte, liderul LSI
Liviu Axinte, liderul LSI

Peste 60 de aspiranţi la o funcţie în învăţământ au probleme cu examenul de titularizare  din cauza diplomelor de licenţă nerecunoscute de Ministerul Educaţiei. Potrivit lui Liviu Axinte, liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, pentru cei peste 60 de candidaţi la un post în învăţământ, care au susţinut proba practică, se aşteaptă un răspuns de la Ministerul Educaţiei cu privire la validarea notei.

Sunt probleme cu cei care au diplomă de licenţă şi care figurează într-o listă de studii neacreditate şi care comisia judeţeană nu le poate introduce nota în aplicaţie. Nu ştiu dacă Ministerul Educaţiei se va grăbi să dea un răspuns. Ei au susţinut o primă parte a concursului, iar acum spun că nu pot să le introducă nota în calculator„, a spus Axinte.

Acesta consideră că este anormal ca aceşti candidaţi să participe la o probă a concursului, iar ulterior să li se spună că nu pot să le valideze nota.

Printre candidaţii aflaţi în această situaţie se numără cei care au absolvit Spiru Haret, dar, mai spune, liderul LSI, întâmpină astfel de probleme şi unii licenţiaţi ai Universităţii „Al.I. Cuza” din Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *