Schimbare de şef la Procuratură! Vezi cine este!

sediu ParchetParchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani va avea, în cel mai scurt timp, un nou prim-procuror, în urma concursului organizat, în această lună, la Consiliul Superior al Magistraturii. Postul vacantat anul trecut ca urmare a demisiei lui Cristian Popovici va fi ocupat de actualul procuror Mihaela Mihai, care a obţinut cel mai mare punctaj în urma probelor pe 15 şi 24 iunie.

Potrivit CSM, Mihaela Mihai a obţinut la proba de prezentare a proiectului de management 8,21, iar la testarea scrisă privind managamentul, comunicarea şi resursele umane, care a avut loc duminică, nota 9.40.

Cu o medie de 8,8, Mihai îl depăşeşte astfel pe procurorul Aurel Simion, cel care a condus interimar instituţia de la demisia lui Popovici până în prezent. Simion a fost notat cu 9.00 la proiectul de management, însă a luat 7,60 la testul scris, având media de 8,3.

Pentru această funcţie a mai candidat şi procurorul Domnica Crăciun Vartolomei, care a primit 8,40 şi 7,35 la cele două probe, având media 7,87.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *