Plăţi ilegale pentru lucrări neexecutate, potrivit unui raport al Curţii de Conturi la Primăria Botoşani

primaria botosaniNereguli şi în ceea ce priveşte execuţia bugetară pe 2011 la Primăria Botoşani, semnalate de primarul Ovidiu Portariuc. Acesta susţine că, potrivit unui raport al Curţii de Conturi, nu mai puţin de 15 abateri au fost constatate în execuţia bugetară pe anul trecut, majoritatea vizând plăţi ilegale pentru lucrări neexecutate.

Execuţia bugetară pe 2011 la Primăria Botoşani ridică numeroase semne de întrebare. Sunt plăţi nelegale, neevidenţierea taxelor. De exemplu, au fost făcute plăţi nelegale în sumă de 235.545 lei către SC Bif Company srl, construcţie Grădiniţă 20, din ANL Cişmea, plăţi nelegale ca urmare a acceptării la plată a unor situaţii de lucrări la obiectivul de investiţii <Reabilitare şi modernizare străzi în municipiul Botoşani>, fără ca lucrările să fie executate, plăţi nelegale reprezentând lucrări neexecutate la obiectivul de investiţii <Reabilitarea şi modernizarea parcului şi spaţiilor verzi şi modernizarea iluminatului ornamental>, efectuarea de plăţi în sumă totală de 12.937 lei pentru lucrări neexecutate privind amenajarea spaţiilor verzi către SC Marisa Jarden Botoşani„, a precizat Portariuc.

One thought on “Plăţi ilegale pentru lucrări neexecutate, potrivit unui raport al Curţii de Conturi la Primăria Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *