Groapa de gunoi a oraşului se închide pe 16 iulie. Reprezentanţii municipalităţii nu ştiu încă unde va fi dus gunoiul

gunoiGunoiul din municipiul Botoşani ar putea fi transportat la Săveni, Şi asta pentru că, de pe data de 16 iulie, groapa de gunoi a oraşului va fi închisă. Primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, a dorit să tragă un semnal de alarmă asupra acestei probleme, care, spune el, este destul de gravă şi de care a fost informat în cursul zilei de marţi.El spune că va trebui  găsită o soluţie a unei depozitări temporare a gunoiului.

Am fost ieri (nr. marţi) informaţi şi nu am găsit până astăzi nicio soluţie. Problema este destul de gravă, pentru că de pe data de 16 iulie, municipiul Botoşani nu mai are unde să depoziteze gunoiul colectat de la populaţie. Este o problemă care trebuia să fie anticipată cu cel puţin trei luni înainte sau cunoscută de fosta administraţie. Nu poţi să laşi un oraş fără groapă de gunoi„, a precizat Portariuc.

El spune că s-a cerut o derogare de la închiderea gropii de gunoi a oraşului, însă aceasta nu a fost acceptată.

Una din variante să ducă gunoiul la Săveni, dar va implica costuri suplimentare. Vrem să vedem cine trebuia să se ocupe de chestia asta şi să anticipeze, să programeze. S-a cerut şi un depozit temporar, însă nu s-a aprobat„, a precizat Portariuc.

El spune că şi Urban Serv trebuia să ia măsuri în această situaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *