Directorul de la Urban Serv ar putea fi înlocuit în funcţie

Urban ServDirectorul societăţii Urban Serv, Gheorghe Pricopie, ar putea fi înlocuit din funcţie. Primarul Ovidiu Portariuc a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că există numeroase nereguli descoperite de Curtea de Conturi la societatea amintită, însă actualului director i se reproşează şi faptul că nu s-a implicat în rezolvarea problemei cu depozitarea gunoiului după închiderea gropii din municipiu. El spune că urmează să fie trimis şi un control la Urban Serv din partea Primăriei.

Există sesizări că s-au efectuat plăţi nelegale, că personalul care asigură verificare serviciilor de salubrizare este insuficient. Există riscul să fie acceptate la plată cantităţi de lucrări neconforme cu realitatea, precum şi necunoaşterea gradului de îndeplinire  de către operator a acestor obligaţii. Dorim să vedem dacă toate aceste lucruri semnalate de Camera de Conturi au dus printre altele şi la această inabilitate a lor de a-şi pregăti din timp o soluţie de rezervă pentru această groapă de gunoi„, a precizat Portariuc.

Şi activitatea de la societatea Modern Calor este analizată în momentul de faţă, urmând ca pe rând să fie verificate toate instituţiile din subordinea Consiliului Local.

Semnalele la societatea Modern Calor sunt numeroase şi seamănă cu cele de la Urban Serv„, a adăugat primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *