Încă un consilier în cabinetul primarului Ovidiu Portariuc. Vezi de cine este vorba!

Andreea Federovici, consilier primar
Andreea Federovici, consilier primar

Primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, mai are încă un consilier de săptămâna aceasta. Este vorba de Andreea Federovici, absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi a lucrat la un post de televiziune din Iaşi. Portariuc mai are dreptul la încă doi consilieri.

Deocamdată sunt doar două persoane în cabinet. Nu ne grăbim. Încercăm să găsim oameni competenţi„, a spus primarul Portariuc.

Imediat după instalarea în funcţie, Ovidiu Portariuc a anunţat că şefa de cabinet este Diana Iacob, angajată a Primăriei Botoşani.

16 thoughts on “Încă un consilier în cabinetul primarului Ovidiu Portariuc. Vezi de cine este vorba!

  1. Unde a mai gasit-o si pe asta? Cred ca e ruda cu Federovici de la CJ ca doar asa se pun oamenii pe functii in ziua de azi!

  2. ba nu ana,e o simpla coincidenta de nume,e o competenta,ce nu ai incredere in domn primar? din ceilalti 2 care vor veni va fi si unul de prin vainesti.

  3. Don’ Ovidiu, cu prietenie iti spun: las-o mai moale cu angajari de consilieri ca n-ai sa rastorni lumea in aste cateva luni pana la alegeri. Nu te aripa cu declaratiile pentru cei de la centru ca nici aia nu s-au strofocat pentru matale. Daca e s-o zicem p-aia dreapta nimeni nu se gandea ca ai sa castigi in alegeri: nici ai matale, nici aia ne la PDL. A fost un vot negativ , cum s-ar zice. Sa nu cumva sa ti se urce la cap. Sa nu cumva sa pui botul la vreo manarie caci o sa platesti scump de tot. Ia aminte la ce i s-a intamplat lui Nastase in zilele astea si fii intelept. Esti tanar si ai timp sa te maturizezi. Ar fi pacat sa te pierzi .

  4. Daca am ajuns la CJ….urmatorul pas….ne aducem rudele in PrimariE si ii punem fusta in cap primarului…
    Felicitari domnule Primar
    din cate reise experienta consilierului este IRELEVANTA

    CURRICULUM VITAE Andreea Federovici
    Reporter
    Perioada Anul universitar
    Studii
    • Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iasi,2011 – in curs
    • Universitatea Alexandru Ioan Cuza 2008 – 2011
    • Colegiul National ” Mihai Eminescu”, Botosani 2004 – 2008
    Aptitudini
    QuarkPress, Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Office, Microsoft Excel, Microsoft Access, Adobe Photoshop
    Limbi straine
    • Romana – Avansat
    • Engleza – Avansat
    • Franceza – Avansat
    • Germana – Incepator
    Competente
    Proiecte
    2008- 2009: Membra Asociatiei Studentilor Jurnaliasti din Iasi
    21-22 februarie 2009: Training Tv cu Sanda Nicola- redactia de stiri si tehnici de vorbire;
    Participarea la diferite dezbateri pe teme de actualitate:
    -10 decembrie 2008, la Iasi, am participat la dezbaterea studentilor jurnalisti cu Stelian Tanase, despre televiziunea zilelor noastre;
    -8 mai 2009, la Iasi, am participat la dezbaterea studentilor jurnalisti cu echipa Cronicii Carcotasilor pe tema „Divertismentul de televiziune in secolul XXI”;
    -iunie 2010- septembrie 2010- colaborator la postul de televiziune Tele M Botosani;
    -ianuarie 2011- diploma de telegenie obtinuta la Teambuilding-ul organizat de Departamentul de Jurnalism si Comunicare, la Durau;
    -martie 2011-1 iunie 2011- practica TV, la postul de televiziune PRO TV Iasi;
    -august 2011- sondaje de opinie in cadrul Consiliului Judetean Botosani, proiect finantat de Uniunea Europeana „Managementul deseurilor in judetul Botosani”
    Certificat de atesatre a cunostintelor Microsoft Office;

    1. din cate vad in CD-ul ei pare foarte pregatita pentru acest post! degeaba incercati sa fiti rautaciosi! cu siguranta cei ce comenteaza sunt ofticati ca nu a ocupat postul „unul de-a lor”! asadar, tanara domnita, felicitari! ma bucur ca se da o sansa tineretului!

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nu fiti prosti ! Fata asta e chiar foarte priceputa in ceea ce face si indraznesc sa spun ca e cel mai competent consilier pe partea de comunicare avut vreodata de vreun primar in bt. Atata timp cat omul e competent si isi face treaba n-ar trebui sa ne intereseze cine e si din partea cui vine.
    Daca ar fi vorba de vreun incompetent,analfabet pus pe pile, atunci da, nu ar fi normal.
    Asa ca nu mai judecati inainte sa stiti despre ce e vorba !

  6. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Gigel, cati ani ai?
    Esti tare credul……..pana la duduia asta nu a gasit pe nimeni, trebuia sa o aduca tocmai de la iasi….normal daca MATUSICA DOINA nu a reusit sa o rezolve acolo!!!!!!!!!!!!!!
    D-l Portariuc are in echipa lui oameni competenti, dar probabil avea de platit o polita fata de aceasta mareata d-na Doina F

    1. Domnul Costel, dupa cum vorbiti sunt sigura ca sunteti de la partidul concurent domnului primar, caci altfel nu inteleg de ce sunteti asa revoltat! Atata timp cat inca nu o cunoastem si nu stim ce de este in stare tanara, de ce sariti cu totii in capul ei? Sa ii dam o sansa si apoi sa judecam!

    2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      Prietene, nu sunt credul. In schimb stiu despre ce vorbesc, spre deosebire de toti ceilalti frustrati care stiu doar sa comenteze pentru ca n-au alta treaba acasa. Stii tu ca nu e competenta pentru postul asta? Ai purtat o discutie cu ea sa vezi ce are in cap ? Ia si vezi cum sta treaba de fapt, iar apoi daca iti mentii parerea ( nu vad cum s-ar putea intampla asa ceva ) povesteste-ne si noua.

  7. Tot timpul vor exista frustrati care sa comenteze din spatele unui monitor…asta e cel mai usor…doar timpul va decide daca consiliera este potrivita sau nu pentru a fi alaturi de primar…mult succes Andreea!!!

  8. Andreea este o persoana deosebit de muncitoare care va dovedi ca nu a ajuns aici pe pile, ci datorita faptului ca este o persoana pregatita! Mi s-ar parea corect sa o criticati cand greseste, nu asa, facand scenarii si fara sa aveti macar habar de ce este in stare! Andreea, fii tare si increzatoare in foartele proprii! Mult succes!

  9. Matusa la CJ a ajutat-o pe nepoata sa castige si ea un loc bunut langa primar.Asa-i in Botosani,asa-i in Romania! Da tusa de ce nu a ajutat-o sa intre la CJ, mai are de rezolvat vreo alta nepoata?RUSINE

  10. Odata cu subiectul acesta mi-am pus intrebarea „pe ce criterii as angaja un consilier daca as fi primar?”. Singura chestie REALA care mi-a venit in minte a fost ca voi tine cont de recomandari. Nu m-as mira daca treaba cu „am ales dintre CV-uri” este o vrajeala, dar nici nu mi s-ar parea anormal. Un consilier trebuie sa fie o persoane de incredere si competenta, pe care o cunosteai dinainte sau care ti-a fost recomandata de catre o persoana de incredere. Asa ca, cei care sunt capabili si ies in evidenta, daca au norocul sa fie „gasiti” de cine trebuie, pot ajunge pe functii dintr-astea. Felicitari si multa bafta !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *