Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judeţean: Eu nu am vrut să se facă comasarea. Este foarte greu acum

medicul Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judetean
medicul Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judetean

Managerul Spitalului Judeţean, medicul Ovidiu Mimor, este de acord cu separarea spitalelor. Acesta a declarat că nici înainte nu şi-a dorit această comasare. Mai mult, Mimor susţine că era mult mai bine când Spitalul Judeţean era de sine stătător şi nu avea în componenţă încă trei unităţi răsfirate cum sunt secţiile de Copii, Psihiatrie şi Maternitatea.

Eu nu am vrut să se facă comasarea. Este foarte greu acum. Sunt şi mulţi salariaţi, dar una era când aveam Spitalul judeţean de sine stătător şi una e când trebuie să mă plimb de la un spital la altul„, a precizat managerul Spitalului Judeţean.

Acesta susţine că o hotărâre privind separarea spitalelor care au fost comasate va trebui luată la nivelul întregii ţări prin schimbarea legii.

2 thoughts on “Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judeţean: Eu nu am vrut să se facă comasarea. Este foarte greu acum

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ce prostii vorbeste tovarasul Mimor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu a facut nimic pentru spitalul judetean, a stat si a asteptat sa se faca comasarea. Dat afara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sta cate 3-4 ore la birou si pe urma…..” e pe teren”. Isi bate joc!!!!!!!!!!!!!!!! Spitalul e condus de murarasa et comp.

  2. Fara comasare nu vom avea nici SMURD, spune Mimor!Autor: stiri.botosani.ro Publicat: 23-09-2011
    Video (0) Foto (1) Comentarii (8) Vizualizari (516)
    Marime text:

    Share „Domnii consilieri judeteni oricand pot sa faca un infarct sau un accident cerebral si atunci vor trebui sa ajunga la Iasi sau Suceava”, spune managerul Spitalului Judetean, Ovidiu Mimor, adaugand ca necomasarea spitalelor va avea consecinte deosebit de grave pentru cetatenii judetului Botosani. Mimor a spus ca, odata cu pierderea statutului de spital de urgenta, va disparea Unitatea de Primiri Urgente, dar si SMURD-ul.

    Managerul Spitalului Judetean spera ca macar in al 12-lea ceas consilierii judeteni care s-au opus comasarii sa revina la ganduri mai bune si sa nu mai trateze aceasta problema doar prin prisma politicului.

    „Vrem sa avem spital de urgenta in judetul Botosani care sa trateze urgentele sau vrem sa transformam Spitalul Judetean intr-un spital municipal si toate urgentele sa ia calea catre Suceava si Iasi? Odata cu trecerea de la gradul III la V sau chiar VI ar insemna ca gradul de competenta al Spitalului Judetean se va reduce neputandu-se face nici investitii in aparatura, nici tratarea diagnosticelor care la ora actuala se trateaza, dispare UPU si domnii consilieri judeteni oricand pot sa faca un infarct sau un accident cerebral si atunci vor trebui sa ajunga la Iasi sau Suceava. Ar trebui cu politica mai putin, pentru ca daca atat ne-a inzestrat Dumnezeu cu minte si gandesc pana la nivelul in care nu le pasa de sanatatea botosanenilor si daca amesteca aceasta minte a lor cu politicul este si mai grav. Spitalul Judetean Botosani nu trebuie sa dispara, toate masurile pentru a nu disparea sunt la nivelul Consiliului Judetean, in responsabilitatea consilierilor care pe 29 vor vota sau nu”, a declarat Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judetean.

    El a mai spus ca in cazul in care consilierii judeteni nu vor decide in interesul cetatenilor, cu siguranta vor fi taxati.

    „Este responsabilitatea lor si daca au curajul sa iasa in fata oamenilor pe strada, nu mai zic la alegeri, macar in ultimul ceas sa se gandeasca ca judetul Botosani nu isi permite sa desfiinteze un spital de urgenta. De la 1 ianuarie Spitalul Judetean nu va mai functiona ca spital de urgenta daca aceasta comasare nu va avea loc”, a adaugat Mimor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *