Cinci microbuze şcolare distribuite de Inspectoratul Şcolar în judeţ

prefectul si sefa ISJ la microbuzeCinci microbuze şcolare au fost distribuite, marţi, de Inspectoratul Şcolar Judeţean în tot atâtea localităţi rurale pentru transportul elevilor. Microbuzele au fost repartizate pentru transportul elevilor de la Grup Şcolar Industrial Bucecea, Şcoala Băluşeni, Grup Şcolar Vorona, Şcoala Santa Mare şi la Şcoala Brăeşti.

Reprezentanţii unităţilor de învăţământ care au primit miccrobuze susţin că până acum erau nevoiţi să deconteze abonamentele elevilor.

Bucuria este mare, că am uitat că ne-a fost greu. Acest microbuz va deservi în jur de 80 de elevi, care vin din satele Poiana, Vâlcele şi Plopeni, inclusiv copii de grădiniţă„, a afirmat Marilena Olaru, director la Şcoala Brăeşti.

prefectul si sefa ISJ la microbuze Microbuzele şi cheile au fost înmânate de prefectul Adrian Constantinescu primarilor celor cinci localităţi şi directorilor de şcoli.

Astăzi, vom face fericiţi câţiva dintre copiii din acest judeţ, astfel că au venit cinci microbuze pentru localităţile din judeţul nostru. Pe lista de aşteptare sunt mai multe şcoli şi îmi pare rău că nu am putut să aduc toate microbuzele care sunt necesare pentru judeţul nostru, pentru a asigura un act educaţional de calitate şi pentru a motiva copii să vină cu drag la şcoală„, a declarat Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ.

Acesta a precizat că a făcut deja două demersuri la nivelul Ministerului Educaţiei, în vederea alocării a noi microbuze şcolare. Potrivit şefei IŞJ, la nivelul judeţului ar mai fi nevoie urgentă de încă 20 de microbuze pentru elevi, conform unui studiu.

One thought on “Cinci microbuze şcolare distribuite de Inspectoratul Şcolar în judeţ

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Felicit autoritatile din Blandesti care au scapat printre degete microbuzul asteptat de atata timp si care vor lasa cel putin inca un an elevii de la Soldanesti saparcurga pana la scoala 10 km ! La mai mare si mai multe domn’ primar !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *