Minor dispărut de la domiciliu după o ceartă cu tatăl său

Danut Nistorica disparutPoliţiştii efectuează cercetări pentru găsirea unui minor care a fugit de la domiciliu pe 20 iunie, în urma unor certuri cu tatăl său. Potrivit poliţiştilor, Dănuţ Nistorică este născut pe 15 iunie 1995, în comuna Coţuşca, statul Pădureni. Minorul a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent. El a fost certat de către tatăl său deoarece în ziua de 20 iunie a cheltuit la jocurile electronice de noroc o sumă de bani care i se dăduse pentru a achita unele utilități.

Minorul a mai fost plecat de la domiciliu și în luna decembrie 2011, când a fost depistat la un prieten din comuna Rădăuți-Prut, județul Botoșani.

Semnalmente : înălţime -1,70 m, greutate – cca. 80 kg, atletic, faţa rotundă, păr şaten drept, tuns scurt, ochi căprui, ten deschis.

Semne particulare: în partea dreaptă a bărbiei prezintă semnele unor afecțiuni ale pielii.

Îmbrăcămintea la data dispariţiei: tricou de culoare albastră pe spatele căruia este inscripționat un text cu litere de culoare albă, pantaloni de trening de culoare neagră având o dungă de culoare roșie în partea laterală, încălțat cu pantofi tip adidas de culoare neagră.

Oricine poate furniza relaţii cu privire la acest minor este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *