Parcul de agrement Cornişa, rediscutat, marţi, la Piatra Neamţ

ovidiu portariuc Construcţia Parcului regional de agrement de la Cornişa va fi discutată, marţi, la Piatra Neamţ, de primarul Ovidiu Portariuc, şi conducerea Agenţiei Dezvoltare de Regională Nord Est. Portariuc şi administratorul public Adriana Zăiceanu au plecat la Piatra Neamţ pentru a stabili condiţiile în care poate implementa proiectul propus de administraţia Cătălin Flutur.

Am solicitat reanalizarea lui şi mergem acum cu toată documentaţia să discutăm exact, să vedem în ce stadiu suntem acum”, a declarat, pentru BotosaniNews, Ovidiu Portariuc.

Primarul susţine că merge la Neamţ cu ideea de a continua proiectul.

4 thoughts on “Parcul de agrement Cornişa, rediscutat, marţi, la Piatra Neamţ

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    BUNA ZIUA. NE-AR PRINDE BINE UN PARC DE DISTRACTIE TINAND CONT CA SUNT MULTI TINERI LA NOI IN ORAS CARE POATE CA NU AU POSIBILITATEA SA SE DISTREZE/ RECREEZE IN ALTA PARTE. ATAT TIMP CAT COSTUL PARCULUI NU AFECTEAZA PREA MULT BUGETUL ORASULUI E BINEVENIT.

  2. daca nu continui proiectul inceput,esti un FRANAR in calea Botosaniului.sa-ti dea Dumnezeu mintea cea de pe urma!

  3. desi trebuia sa nu iasa pdl-ul pentru a fi si noi pe culoare politica sa avem sustinere, sincer nu prea am incredere in asta, nu pare un om decis sa faca ceva cu adevarat de amploare si nici influent nu pare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *