Nume noi în conducerea Poliţiei. Vezi cine sunt ofiţerii susţinuţi la şefia IJP!

ijp BotosaniSchimbarea regimului politic va atrage, inevitabil, şi schimbarea nu doar a conducerilor instituţiilor deconcentrate, ci şi a conducerilor din câteva instituţii cu regim special, precum Poliţia sau Poliţia de Frontieră.

Schimbarea lui Viorel Şerbănoiu din funcţia de inspector şef al Poliţiei din Botoşani a fost deja anunţată. Acestuia i se impută că este finul liderului PDL, Cătălin Flutur. Prin urmare, Şerbănoiu va fi înlocuit cu adjunctul său, Cristian Cucoreanu.

nazare gheorghe
Gheorghe Nazare

Noua putere pare însă hotărâtă să schimbe şi eşalonul doi. În locul lui Cucoreanu va fi promovat actualul şef al Poliţiei municipiului Botoşani, Cătălin Radu, iar în locul lui Mihai Bunduc va fi promovat comisarul şef Gheorghe Nazare, şeful şerviciului Management organizaţional din IPJ.

Nazare este nimeni altul decât fratele noului de primar din comuna Conceşti, Costel Nazare, implicat în numeroase scandaluri de evaziune fiscală şi de afaceri ilegale cu alcool.

Conducerea Poliţiei de frontieră va fi schimbată. Vezi surpriza!

18 thoughts on “Nume noi în conducerea Poliţiei. Vezi cine sunt ofiţerii susţinuţi la şefia IJP!

  1. cu asa numiri….USL ul va scade crunt in sondaje!!!se vede ca nu au oameni !!!!!dar oare politisti de loc din Botosani nu pot conduce politia?????doar cei veniti din zona DOROHOI????care nici pe departe nu cunosc situatia operativa din zona!!!

  2. De cand politica decide conducerea unei institutii Apolitice
    RUSINE MARE
    nu am nimic cu nimeni dar nu asa se face , dar in Roania actuala nu te mai mira nimic.
    mi-e sila domnilor

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nazare e un dinozaur. nu este agreat de nimeni, cu alte cuvinte un militian. are legaturi dubioase cu diferiti excroci si de aceea nu are ce cauta intr-o functie asa inalta.

  4. Este binevenita aceasta schimbare.Politia este o institutie care trebuie sa capete din nou respectul cuvenit din partea cetatenilor.De bunul mers al acestei institutii se va ocupa un politist care a trecut prin toate etapele ce au legatura cu munca de politist,care va sti sa isi aprecieze si sa-si corecteze subordonatii.Pentru cetateni aceasta schimbare va insemna mai multa siguranta.PENTRU BOC DE LA PRIMUL COMENTARIU I-AS SUGERA SA FELICITE NOUA ECHIPA DE CONDUCERE SA-I UREZE SUCCES.CA DE COMENTARII RAUTACIOASE SUNTEM CAPABILI TOTI, SI AVEM TIMP SA LE FACEM DUPA AIA.

  5. Pentru Dumnezeu, nu va mai aduceti cumetrii si verii in functii, ca veti pierde totul pana la toamna. Si asa, cazul Nastase va ciupeste, cu fiecare zi petrecuta la Floreasca, cate un procent de incredere.

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      Felicitari domnului Nazare, este un om deosebit, cu calitati! BRAVO LUI! ABIA EL VA PUNE ORDINE IN POLITIE! BRAVO DOMNULUI NAZARE ! ESTE UN POLITIST ADEVARAT CU CARACTER , VALOARE SI COLOANA VERTEBRALA!SA VA AJUTE DUMNEZEU!

    2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      BRAVO DOMNULUI NAZARE! FECICITARI ACESTUI OM CU CARACTER, VALOARE SI COLOANA VERTEBRALA! ESTE UN ADEVARAT POLITIST CARE ABIA EL VA PUNE ORDINE IN POLITIA JUDETULUI BOTOSANI.STIE SA LE REZOLVE PE TOATE SI ESTE PE DEASUPRA UN OM DIPLOMAT!FELICITARI DE 10 ORI!

  6. Fie ca e sau nu sustinut de USL domnul Cucoreanu e un om capabil de conducerea Politiei Botosani,un om cu mentalitate noua si cu o reputatie nestirbita. Chiar nu inteleg de ce se leaga unii de Dorohoi,de ce se fac diferente intre Dorohoi si Botosani! Important e ca avem un candidat cu pregatire, care va sti sa se faca respectat si care va fi cu siguranta apreciat de toti!

  7. Mai Gigi,tu esti escroc sau ,,excroc,,? De unde stii tu ca Nazare nu e agreat de nimeni? Afla tu ca este apreciat foarte mult de TOTI angajatii IPJ,de cand era ofiter de cercetare penala iar in comuna sa natala Concesti este respectat,la fel ca si parintii sai care sunt gospodari de frunte.

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      Domnul Nazare a fost un ofiter de cercetare penala exceptional! si acum este un sef de cabinet f bun si capabil! sa-i dea Dumnezeu putere de munca si saajunga acolo unde isi doreste. Lasati cainii rautacioso sa latre !FELICITARI DOMNULE NAZARE.

  8. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Buna alegere! Sunt convins ca d-l Cristi Cucoreanu va demonstra si de data aceasta profesionalism in managementul IJP. Felicitari si mult succes in activitate, spre binele si linistea noastra a cetatenilor!

  9. Corect ar fi ca seful sa-si aleaga adjunctii. Si vad ca sunt pareri contradictorii despre potentialii adjuncti . O fi bine, o fi rau ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *