Un huligan din Botoşani schimba becurile din pasajul de la Hala Centrală

În weekend-ul care a trecut, agenţii de la Poliţia Locală au prins în flagrant un tânăr din Botoşani care distrugea un abajur de la un corp de iluminat abia instalat. Astfel, poliţiştii care patrulau în zona centrală au reţinut la finele săptămânii două persoane de sex masculin, care, în timp ce se aflau în trecere prin pasajul de la Hala Centrală, distrugeau mobilierul urban abia instalat.

„Având în vedere aspectele sesizate, poliţiştii locali au procedat la legitimarea persoanelor, si în urma verificarilor efectuate, numitul D. S., de 21 ani, domiciliat în municipiul Botosani, a recunoscut fapta comisă, ocazie cu care şi-a luat angajamentul să suporte pagubele produse. În plus, persoana menţionată a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 190 lei„, a precizat Nicoleta Deciu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale.

Potrivit acesteia, distrugerile nu au afectat în ultima vreme doar pasajul de la Hala Centrală. Parcurile de joaca sunt ţinta beţivilor şi scandalagiilor, aceştia folosind necorespunzător mobilierul montat pentru copii. Lucrătorii Poliţiei Locale au sancţionat contavenţional numai în această lună 97 de persoane cu amenzi în valoare totala de peste 16.000 lei.

Masurile aplicate s-au impus ca urmare a faptului că persoanele depistate în parcurile de joacă utilizau fără drept echipamentele de joacă destinate copiilor, consumau băuturi alcoolice, tulburau liniştea publică sau nu respectau normele de curăţenie. În luna mai, poliţiştii locali au aplicat pentru aceleaşi delicte 168 de sancţiuni contravenţionale cu o valoare de peste 24.000 lei.

 Sursa: Bună Ziua Iaşi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *