După ce a primit interdicţie la primărie, Gireadă vrea să fie parlamentar

Verginel GireadaFostul primar al comunei Mihai Eminescu, care a fost condamnat penal la doi ani de închisoare cu suspendare, vrea să candideze pentru o funcţie de parlamentar. Verginel Gireadă a cerut PNL să îl nominalizeze drept candidat al partidului pentru fotoliul de deputat în Colegiul 3 Săveni.

O să ies indiferent ce zice lumea. O să fac campanie din casă în casă”, a spus Gireadă.

Se pare că el a fost sfătuit să nu intre în această cursă electorală, pentru a nu aduce prejudicii de imagine partidului, dar, cu toate acestea, îşi doreşte să fie parlamentar.

Fostul primar de Mihai Eminescu a renunţat la mandat cu două luni înainte de alegeri, după ce a fost condamnat pentru abuz în serviciu. Gireadă a primit interdicţia de a ocupa o funcţie similară celei pe care o ocupa în momentul producerii faptei, adică cea de primar, însă instanţa i-a dat voie să candideze pentru Parlament.

5 thoughts on “După ce a primit interdicţie la primărie, Gireadă vrea să fie parlamentar

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    stii u ce a facut acest gireada in ipotesti,te anunut eu ca sa stii, a pus asfalt,a tras canalizarea a facut luminatia publica in toata comuna si vine si cu gazul de acu,ce a facut el nu poate alti sa intretina.pacat a fost un primar bun

    1. Ba oaie cu cabina,intr-un stat democratic puscariasii nu pot detine functii publice.Du-l la tine acasa si angajeazal pe ce functie vrei tu,da?Daca a facut ce spui tu,pentru asta a fost platit,si il felicitam,dar pentru ca a furat pamintul oamenilor batrini si neajutorati trebuie aspru pedepsit,dar tu dupa cum scrii esti vreo loaza care cureti latrina pe la primarie.

  2. Chiar ca e sfirsitul lumii,daca toti puscariasi ajung in PARLAMENTUL Rominiei s-a dus dracului tarisoara aceasta.Oameni buni hai sa punem mina pe topoare si sa oprim avalansa aceasta de condamnati,acesti penalisti tractoristi

  3. Asta ar fi bun numai la Gireada :)) Si-a mai facut aparitia si la Saveni la concertul organizat de dl Tarzioru dar n-a fost in stare sa spuna macar buna seara publicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *