Sondaj! Botoşănenii aşteaptă de la noul primar locuri de muncă

sondaj prioritati primarMai mult de jumătate dintre botoşăneni aşteaptă de la noul primar al Botoşaniului, Ovidiu Portariuc, locuri de muncă, potrivit unui sondaj realizat, în perioada 18- 24 iunie, de BotosaniNews. La întrebarea „Care ar trebui să fie priorităţile noului primar?” au răspuns 310 cititori, iar dintre aceştia 174, adică 56%, consideră că principala prioritate o reprezintă crearea locurilor de muncă. Pe locul al doilea în rândul priorităţilor este strângerea câinilor vagabonzi, cu 19%, iar pe trei investiţiile în străzi şi trotuare- 10%.

Pentru săptămâna 25- 31 iunie, BotosaniNews vă propune să răspundeţi la întrebarea: Credeţi că proiectul privind construirea parcului regional de agrement de la Cornişa ar trebui continuat?

2 thoughts on “Sondaj! Botoşănenii aşteaptă de la noul primar locuri de muncă

  1. Se vede ca multi dintre botosaneni au ramas tributari mentalitatii comuniste(mai grav este ca multi sunt oameni cu studii-pentru ca ziarele pe internet le citesc in marea majoritate cei care au o anumita pregatire.)Deci nici nu se cunoaste ce atributii are un primar si de aceea a si iesit cine a iesit.De ce nu l-au pus ca pe vremuri secretar la municipiu si era totul rezolvat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *