Deputatul Rebenciuc, făcut „colonel” în 2010

Neculai Rebenciuc, deputat PDL
Neculai Rebenciuc, deputat PDL

Deputatul de Botoşani Neculai Rebenciuc este implicat în scandalul privind avansările în grad pe criterii politice. Parlamentarul PDL apare pe lista ofiţerilor numiţi la „strict secret” de fostul Ministru al Apărării, Gabriel Oprea. Rebenciuc a fost avansat la gradul de locotenent colonel, deşi, potrivit livretului său militar, la finalizarea armatei a fost doar soldat.

Pe listă apar nume celebre ale politicii din România, printre care şi fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, dar şi fostul director al TVR, Alexandru Lăzescu, sau jurnalistul Robert Turcescu.

Informaţia a fost lansată, duminică, pe piaţă de Antena 3.

8 thoughts on “Deputatul Rebenciuc, făcut „colonel” în 2010

  1. Ma bucur ca un botoșănean ajunge EROU și e făcut colonel ca NAPOLEON DIN SOLDAT DIRECT COLONEL!

  2. Asta colonel?toti retardatii ajung colonei…ați dat afara o groaza de politisti si faci un taran obosit care nu are mai mult de 50 de cuvinte in vocabular…e un retardat mintal!sa-l vezi pe fratesu, mare ofiter de politie si ăla, pe la harlau, a luat titlul de cel mai prost politist al anului!niste retardati

  3. In pupincurist, un lingau…asta este!sunt din Flamanzi si il cunosc!nu ai cu cine vb!ia lins pe toti in cur!

  4. bravo catalin, esti din zona, uite cine a reprezentat Botosanii, ai fost generos ca i-ai atribuit 50 de cuvinte dar poate impreuna cu toti din familie – nu ai vazut ce fete au? Sunt oameni care au muncit pentru grade dar pe acest nimeni cu ce scop l-a avansat cu atatea grade, pobabil sunnt grade de alcooooooooooooool…….(sunt 14?)

  5. Ma desteptule (cu cite clase?). Invata mai intii sa desparti in silabe ( se invata in clasa a II-a), apoi comentateza prin ziare.
    Iar daca esti din zona, te-ai interesat de cite lucruri beneficiezi in mod direct, dupa munca depusa de deputat in parlament?
    Nu te intereseaza daca se pune asfalt pe la poarta ta, daca ai apa si canalizare, daca ai poduri, daca s-a facut scoala noua ptr. copii tai ,daca sunt inca multe proiecte in executare,…te intereseaza sa-ti placa tie figura parlamentarului..
    Mai revizueste-ti prioritatile din viata ta…!

  6. UN AMARAT DE GRADAT CARE ISI PIERDE VIATA PE CAMPURILE DE LUPTA IN AFGANISTAN,ESTE FACUT SUBLOCOTENENT IAR UN ALCOOLIST COLONEL LA APELUL DE SEARA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *