Noul primar din Flămânzi a fost învestit în funcţie duminică

ceremonie investire primar flamanzi, dan oloeriuSala de consiliu din cadrul Primăriei Flămânzi a foast arhiplină cu ocazia învestirii noului primar, Dan Oloieriu. Ceremenia a avut loc duminică dimineaţă, fiind prezidată de prefectul Adrian Constantinescu şi asistată de preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, precum şi de cei doi vicepreşedinţi, Doina Federovici şi Gheorghe Sorescu.

Ales cu 64% dintre voturile exprimate pe 10 iunie, Dan Oloeriu, în vârstă de 39 de ani, a depus jurământul de primar în faţa a aproape 100 de susţinători ce au ţinut să fie prezenţi la şedinţa de constituire a consiliului local, aplauzele lor fiind mai mult decât impresionante.

„Nu mă îndoiesc că în campania electorală v-aţi prezentat proiectele pe care doriţi să le realizaţi. Vă doresc mult succes în implementarea acestora şi vă rog ca, după o analiză de oportunitate, să continuaţi şi proiectele începute de domnul Pitorac şi de vechiul consiliu local. Vă asigur de întreaga mea apreciere şi de sprijinul Instituţiei Prefectului. Mult succes!”, au fost cuvintele adresate noului primar de către prefectul Adrian Constantinescu.

În urma voturilor noilor consilieri locali a fost desemnat şi viceprimarul oraşului Flămânzi, acesta fiind Dumitru Micuţaru, fost edil şef în oraşul Răscoalei, în perioada 2004-2008.

One thought on “Noul primar din Flămânzi a fost învestit în funcţie duminică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *