Ovidiu Portariuc: M-am întâlnit cu domnul Mazăre şi i-am atras atenţia asupra unor declaraţii pe care le-a făcut

Radu Mazare si Ovidiu PortariucPrimarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, va veni din nou la Botoşani atunci când actualul Executiv al Primăriei Botoşani va derula proiectul privind construcţia de locuinţe ieftine pentru tineri. Primarul Ovidiu Portariuc a declarat că la această dată se fac demersuri pentru preluarea trenurilor de la Ministerul Apărării Naţionale.

Deja am discutat şi pornim procedura de identificare a transferului de teren de la Ministerul Apărării către Consiliul Local. Am înţeles că este blocat undeva transferul. Vom face toate demersurile şi pe linie politică, ca să deblocăm acest transfer. M-am întâlnit cu domnia sa (nr. Radu Mazăre) la Bucureşti şi i-am atras atenţia inclusiv asupra unor declaraţii pe care le-a făcut şi l-am rugat să fie mai atent. Mi-a promis că va ajunge la Botoşani atunci când va fi cazul„, a spus Portariuc.

Primarul municipiului Botoşani nu a spus despre ce declaraţii făcute de Mazăre ar fi vorba.

2 thoughts on “Ovidiu Portariuc: M-am întâlnit cu domnul Mazăre şi i-am atras atenţia asupra unor declaraţii pe care le-a făcut

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ca botosanenii sunt in urma cu 100 de ani cu moda, ca suntem tarani, ca nu avem cluburi cu camere all inclusive pentru pastaile de la Constanta, ca noua inspectoare generala nu a facut selectia corespunzatoare a fetelor, doua i-au dat pastaii pe vino-ncoa la medicul dermatolog, ca erau prea multe fete fortoase de la acelasi liceu, ca Che Guevara e un asasin marxist cu bereta, habar nu are mazarichea. A, si ca de atata Portariuc in jurul lui nu mai are nevoie de aer conditonat (a se vedea urechile lui Ponta, pardon, Portariuc – republica Ucraina.

  2. „şi i-am atras atenţia inclusiv asupra unor declaraţii pe care le-a făcut şi l-am rugat să fie mai atent”……….ce debitezi domn primar? recunoaste ca te-ai lipit de el cu sarumana si ceva prospaturi ,prin hotel.PASTAIE dupa ce vede prospaturile te baga in seama.tie i-ti cresc urechile in loc de nas ,asa cum a patit PINOCHIO……deja ABURITI electoratul care v-a votat,asa le trebuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *