PSD face curăţenie în partid, după alegerile locale

comitetul executiv psd 23 iun 2012Social-democraţii din Botoşani au decis să facă reorganizări în partid, în urma unei analize privind rezultatele alegerilor locale din 10 iunie. Astfel, Comitetul Executiv al organizaţiei judeţene s-a reunit sâmbătă şi a decis dizolvarea conducerilor a nu mai puţin de 28 de filiale comunale, în care rezultatele au fost nesatisfăcătoare.

În principal, este vorba despre organizaţiile unde Uniunea Social Liberală a pierdut alegerile pentru funcţia de primar şi unde numărul de consilieri locali a fost foarte mic, dar astfel de măsuri au fost luate şi în localităţi unde PSD şi PNL au avut candidaţi separaţi.

comitetul executiv psd 23 iun 2012Este o analiză normală după alegeri şi au fost luate măsuri acolo unde au fost pierdute alegerile, fie din vina candidatului, fie din vina echipei care nu a ajutat candidatul„, a declarat, pentru BotosaniNews, preşedintele executiv al PSD Botoşani, deputatul Andrei Dolineaschi.

În organizaţiile unde conducerea a fost dizolvată, vor avea loc, în perioada imediat următoare, alegeri, astfel încât până la toamnă, când se va desfăşura scrutinul parlamentar, acestea să poată avea reztultate bune.

One thought on “PSD face curăţenie în partid, după alegerile locale

  1. La Săveni, Relu de la PNL v-a salvat….PSD e varză ca şi organizaţie.Dacă candida separat nu scotea nici un consilier,aşa că mergeţi pe burtă în faţa lui psdişti!ciocu mic şi joc de gleznă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *