Prefectul nu este de acord ca Florin Ţurcanu să spargă pereţii clădirii pentru a-şi lărgi biroul

prefectul Adrian Constantinescu
prefectul Adrian Constantinescu

Prefectul Adrian Constantinescu va solicita poziţia Inspectoratului în Construcţii pentru modificările pe care doreşte să le facă preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, în biroul său. Prefectul susţine că clădirea aparţine Instituţiei Prefectului, iar Consiliul Judeţean nu plăteşte chirie, ci doar utilităţile.

În măsura în care dânsul consideră oportun să amenajeze biroul: da, dar să spargă nu. Orice modificare trebuie să aibă acordul nostru şi vom discuta cu cei de la Inspectoratul în Construcţii, dacă se poate face o astfel de modificare„, a precizat prefectul.

Preşedintele Consiliului Judeţean a declarat, imediat după instalare, că doreşte să îşi văruiască biroul, dar şi să îl lărgească prin îndepărtarea unor pereţi.

2 thoughts on “Prefectul nu este de acord ca Florin Ţurcanu să spargă pereţii clădirii pentru a-şi lărgi biroul

  1. Pai erl asta stie sa strice ca de facut vor face altii, nu vedeti care sunt prioritatiel lui? sa-si extinda biroul, sa puna hartie si sapun la toaleta, sa spele covoare, pai la acte e mai greu,nu stiu daca o sa invete vreo data. Bravo celora care l-ati ales, defilati cu el in frunte,RUSINICA,RUSINICA,RUSINICA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *