Accident de muncă groaznic la Met-axa. Vezi foto!

muncitor Metaxa-elicopter SUMURDUn muncitor de la Met-axa a ars, vineri, de viu, în timp ce se afla la serviciu. Potrivit inspectorilor de muncă, Neculai Rumega a încercat să pornească motostivuitorul pe care lucra. Văzând că acesta nu porneşte, a utilizat o feştilă aprinsă, iar în momentul în care a apropiat feştila de utilaj, din cauza unor acumulări de gaze, s-a produs  o deflagraţie în urma căreia hainele lucrătorului s-au aprins. 

Muncitorul era singur în zona respectivă şi abia după câteva minute, în momentul în care acesta a început să ţine, i-a sărit un coleg în ajutor. Nici colegii săi, dar nici conducerea nu ştiu cu adevărat ce s-a întâmplat la faţa locului. Ei spun că bărbatul are o vechime de peste 30 de ani în muncă.

muncitor Metaxa-elicopter SUMURD 0Domnul era angajat de multă vreme în societate. Are 33 de ani vechime doar în domeniul acesta. A fost un caz nefericit şi nu se ştie ce s-a întâmplat cu exactitate. Se presupune că ar fi umblat cu o feştilă şi nişte acumulări de gaze, de motorină, au explodat. A fost un suflu de explozie. S-au aprins hainele de pe el. Au intervenit colegii şi i-au stins hainele. Sperăm că o să fie bine. Dânsul era angajat cu carte de muncă şi era un profesionist în domeniu„, a declarat Paul Beschieru, director marketing Met Axa.

muncitor Metaxa-elicopter SUMURD 00Muncitorul a fost transportat şi  internat pentru scurt timp la Spitalul de Urgenţă Botoşani. Pentru că starea acestuia era gravă, medicii de la Botoşani au decis direcţionarea cazului către Spitalul de Arşi din Bucureşti. Un elicopter SMURD a venit şi l-a luat de pe poligonul ACR.

Am găsit la faţa locului un bărbat de 53 de ani, cu arsuri grave prin flacără, pe aproximatov 60% din corp, gradul II, III şi IV şi cu arsuri de căi aeriene respiratorii superioare. În stare foarte gravă. Pronosticul este rezervat„, a declarat medicul Daniela Amarandei, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Lucrătorul Rumega este în vârstă de 53 ani şi este căsătorit. La locul în care a aterizat  elicopterul SMURD pentru a-l prelua a fost prezentă şi familia victimei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *